Tényleg fölösleges lenne fizetősen elvégeztetni a genetikai ultrahangokat? Én pörgöm túl?
6 hetes terhes vagyok, nem sokan tudnak róla, a leendő nagyszülők, meg 1-2 nagyon közeli barát. A férjemmel azt beszéltük meg, hogy a genetikai ultrahangokat mindenképpen az Istenhegyin csináltatjuk majd meg, mert az egy profi hely, nagyon értenek hozzá, rendesen megnézik. Nekünk megéri azt a tizenpárezer forintot, hogy nyugodtak lehessünk. Igazából elsősorban én szeretném, ő azt mondta, rendben. Egy barátnőmmel beszélgettünk erről, szerinte csak túlparázom, tök fölösleges ezért ennyit fizetni, meg miért nem jó nekem a sima ellátás, nem minden orvos hülye, aki nem magánban dolgozik. Én viszont úgy gondolom, hogy 5 perc alatt nem lehet ALAPOSAN elvégezni egy genetikai UH-t (ennyi az átlagidő itt), ráadásul volt egy elhalt terhességem már, anno anyukámnak egy 16 hetes indított szülése fejlődési rendellenesség miatt, meg egy magzatelhalása 12 hetesen. Ilyen háttérrel nem igazán nyugtatna meg a pár perc alatt, futószalagon lezavart "genetikai UH".
Tényleg én parázom túl szerintetek, vagy jogos, hogy inkább fizetek egy normális vizsgálatért?
Senkinek semmi köze hozzá, hogy milyen vizsgálatokat csináltatsz, és ezek mennyibe kerülnek.
Ha ettől érzed magad biztonságban, megnyugtat, akkor sz@rd le, hogy ki mit gondol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!