Baba neme 7. héttől vérből? Hogyan lehet elvégeztetni?
Figyelt kérdés
Ha jók az információim akkor ezt kizárólag külföldön végzik. Sajnos arra nem emlékszem, hogy melyik országban. Magyar állampolgárként esetleg internetes bejelentkezéssel elküldhető a vérminta amelyből szeretném, ha az adott cég elvégezné a vizsgálatokat (majd kiküldené az eredményt elkerülve a személyes megjelenést vagyis az utazást)? Tudna valaki konkrét linket is adni amennyiben ilyen módon megoldható?2013. szept. 27. 11:53
1/2 anonim válasza:
Neten lehet rendelni teszteket. Olyan, mint a terhességi teszt, vagyis vizeleten alapszik, de úgy tudom, a 10. hét előtt egyik sem tudja kimutatni, hogy kislányt vagy kisfiút vársz, még egy vérteszt sem, mert a fiú magzatok heréi a 10. héttől kezdik termelni a tesztoszteront és a tesztek ennek jelenlétét nézik. Megkérdezhetem miért ennyire fontos? :-) Ha csak kívancsi vagy, várj a 19. heti ultrahangig. Ott már szépen fog latszódni, hogy ki is van odabenn :-) Nekünk érdemes volt várni. Nagy volt az örörm :-) Minden jót nektek!:-)
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
Megtaláltam és nem a 7. hanem a 9. héttől mutatja ki 93%-osan vérből.
A tesztet Szlovákiában is végzik.
Sajnos internetes lehetőséget még nem találtam. Valaki aki csináltatott már ilyet (mondjuk postai úton mint pl az apasági teszteket) tudna nekem segíteni ebben elérhetőséggel?
2013. szept. 27. 13:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!