30. héttől hányinger, sok sav?
Hát nekem volt, és szerintem attól, hogy a baba egyre nagyobb és nyomja a gyomrot, ettől van a sok sav is, vagyis ezért jelent gondot. Alig bírtam enni is, ert nlhány falat után hányingerem volt, mintha telezabáltam volna magam. És volt olyan az utolsó hónapban, hogy ülve kellett aludnom, annyira rosszul voltam a sok savtól, hányingerem volt, hiába kapkodtam a Renniet. De azt is kitapasztaltam, hogy milyen étel jelent gondot. Pl a gyümölcs, onnantól kezdve nem nagyon ettem, mert rosszul voltam mindig utána...
Úgyhogy ezeket tudom mondani :D
Nekem a terhesség elején és most a végén is van hányingerem sajnos. Ma megkérdeztem a védőnőmet,hogy miért.Azt mondta, hogy a baba nyomja a gyomromat.A védőnőm szerint a 36-37. hét körül elmúlik mivel a baba feje szépen lassan beilleszkedik lent és akkor lejjebb megy. Többször eszek keveset és hideg folyadékot iszok( vizet vagy limonádét), ezektől néha elmúlik van, hogy csak enyhül. Kitartást! Boldog Babavárást!
36 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!