Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nálatok hányadik héttől...

Nálatok hányadik héttől kezdett el "érni" a placenta?

Figyelt kérdés
28+4 napos kismama vagyok, és ultrahangnál mondta a doki, hogy 1-es típusú a placenta. Ez azt jelenti, hogy 1-es fokban érett? Ez normális ilyenkor, vagy korai még? Valahogy azt hittem, hogy ez majd csak a 35. hét körültől fog jelentkezni..

2013. szept. 13. 12:10
 1/7 anonim ***** válasza:

Szia

nekem 37 hetesen még nem kezdett el majd jövőhéten kiderül lehet hogy most már igen. De szerintem ha az orvos nem mondta akkor rendben van :)

2013. szept. 13. 12:17
 2/7 anonim ***** válasza:

Multheten -37hetesen- voltam uhn, akkor azt mondta a doki, hogy 1-2 fokban erett.

38hkm

2013. szept. 13. 12:22
 3/7 anonim ***** válasza:
29 hetes vagyok, 0-ás értéket mondott a doki eddig. remélem még sokáig így marad :)
2013. szept. 13. 13:03
 4/7 anonim ***** válasza:

30-nál volt első fokba

és a végéig így volt (legalábbis az uh-n így látták)

2013. szept. 13. 13:07
 5/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem is 29 hetesen már 1-es fokban érett volt.

32 hetesen már 2-3-as fokban volt érett.

36. héten volt 3-as fokú érett lepényem.

39+4 hetesen szültem.

2013. szept. 13. 13:30
 6/7 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszi a válaszokat!

Kedves utolsó, akkor így azért nyugodtabb vagyok, hogy nálad is ekörül kezdett el, és nem lett koraszülött a picid :)

Na meg igen, ha ez gond lenne, csak mondta volna a doki.. :)

2013. szept. 13. 13:43
 7/7 anonim ***** válasza:
34 hetesen mondta először, hogy 2-3 fokban érett. Nem örültem neki. Ez egy hete volt, remélem kicsit még bírjuk.
2013. szept. 13. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!