Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Észre lehet azt venni, ha...

Észre lehet azt venni, ha valami nincs rendben a babával?

Figyelt kérdés
6 hetes vagyok, és jövő héten megyek először Uh-ra.Nagyon félek! Jó helyen tapadt -e meg a baba? Szabályos - e a petezsák? Van -e szívhang? Fejlődik -e? Szerintetek ha valami gond lenne, azt érezném?
2010. jan. 29. 08:22
 1/4 anonim ***** válasza:
73%
Nem.Ne aggódj minden rendben lesz.
2010. jan. 29. 08:25
 2/4 anonim ***** válasza:
75%
Nem éreznéd, de semmi értelme nincs aggódni. Ezek nagyon ritkán előforduló problémák. Nálad minden rendben lesz. Azon se tudsz segíteni, ha épp nem ideális helyen tapadt meg..van ideje feljebb menni...Biztosan szépen fejlődik a pici, ez a leggyorsabb fejlődési szakasz. Nyugi! Minden rendben lesz!!!!
2010. jan. 29. 08:32
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszi! Aranyosak vagytok!
2010. jan. 29. 08:38
 4/4 anonim ***** válasza:

Nekem voltak problémáim a terhességem legelején és ugyanígy izgultam. Hétről-hétre készítettem ki magam az aggódással és a negatív gondolkodással. Nem szabad, hidd el nekem. Ha valami baj van akkor az a baba úgy is elmegy ha akarjuk, ha nem. Viszont az ha nyugodtak vagyunk és pozitívan gondolkodunk hidd el többet segít neki is és nekünk is. Minden rendben lesz , nyugi!

14h k.m.

2010. jan. 29. 08:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!