Kismamak ti hogyan tartjatok meg az intimitast es szexualitast? Hogyan valtoztassak rajta?
Figyelt kérdés
Az intimitas megvan nalunk(simogatas,csokok,figyelem) de valahogy a szexualitas kimerul havi szexben!Allandoan rosszul vagyok,faj mindenem,nehezen veszem ra magam h legyen valami....ha meg benne vagyunk nem tudok ellazulni!Viszont nem szeretnem,hogy igy legyen2014. nov. 18. 16:09
1/3 anonim válasza:
Szerintem az a legfontosabb, hogy meg tudd beszélni a pároddal. Ha nem kívánod, felesleges erőltetni, mert ha neked nem jó, akkor a babának sem. Ehhez persze az is kell, hogy a párod megértő legyen. Mi még az elején vagyunk, orvoshoz a héten megyek, a 6. hétben vagyok, de mióta tudjuk, hogy babát várunk, azóta nem volt szex. Meg akarjuk várni, mit mondd az orvos. Egyébként azóta én is kevésbé kívánom, de semmiképp nem fogom elhanyagolni a párom. Te hányadik hétben vagy? Gondolom nagy hassal még nehezebben veszi rá magát az ember. Beszéljetek erről, így nem lehet gond.
2/3 A kérdező kommentje:
En az 5.honapban vagyok.Nekunk az elso 3ban nem is szabadott,mivel volt egy vetelesem.Az elejen nehez volt kibirni,en sem akartam sosem elhanyagolni a parom!Minel tobb het telt el annal rosszabbul lettem,hiaba kaptunk zold utat semmi kedvem nem volt hozza.Allando hanyas,haskemenyedes,haspuffadas,hasfajas,derekfajas,faradekonysag gyotor!Nagyon megerto a parom es nem is erolteti(azert amikor csak tudok a kedvebe jarok csak mas modon,minden van,kiveve szex...) Megtudjuk beszelni,megerto es nagyon turelmes.En szeretnek valtoztatni,csak nem tudom hogyan!
2014. nov. 18. 16:22
3/3 anonim válasza:
Mi sem voltunk soha eltiltva. Mióta várandós vagyok , kB 10*voltunk együtt. . Abszolút nem kívánom, vagy mindig volt valami ami miatt nem lehetett (fertőzés)
35hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!