Hogyan dolgozzam fel, hogy teherbe estem?
Nekünk sem tervezett volt, de nem kellett feldolgoznom. Sokkal későbbre terveztük, de örültünk neki és már az elején elkezdtük nézni a babacuccokat :D
Sztem pár nap és már örülni fogsz és majd te is lesed a kisbabacuccokat. Na meg amikor meglátod UH-n, akkor sztem minden megváltozik!
Mi sem terveztük a kisbabát! Nekem is kavarogtak a gondolataim:) Hol jó,hol rossz gondolatok. Sőt talán kisebb pánikon is túl voltam:) "hozzá teszem, abortusz meg sem fordult a fejemben"
Ahogy teltek a napok és elmentünk az első UH-ra, dobogott a kis szíve,na onnantól gyakorlatilag már nem volt semmi felől kétségem:) Ő lett a második szerelmem:) a párom után..
Még friss a dolog neked,természetes,hogy kavarognak a gondolataid!! Ez megváltozik amint látni fogod a picidet és megtudod,hogy teljesen egészséges,kisfiú,kislány, és már jönnek is a babaholmik,a tervek,álmok,és szépen sodródsz az árral:)
Gratulálok a kisbabádhoz:)
Kedves 3/4!
Már most is sokkal jobb érzés, ahogy ezt leírtad, meg hogy gratuláltál szembesültem a dologgal...Remélem minden rendben lesz, még nem tudom mikor menjek orvoshoz.
Amikor kiderült hogy újra terhes vagyok, a picikém még csak 11 hónapos volt. Sírtam, szinte rosszul voltam, azt éreztem nem szeretnék még 2. babát, majd csak később, és hogy fogok majd boldogulni 2 gyerekkel, hogy fogok majd kettőt szereti ugyanúgy, stb. Persze a férjem sokat segített ezt megemészteni, és az abortusz nekünk se fordult meg a fejünkben egy pillanatig sem.
ahogy teltek a napok elkezdtem örülni neki, ahogy meghallottam a szívét dobbanni, beleszerettem! Már csak néhány hét választ el attól, hogy lássam is, és nem uh-on :)
Szóval nyugi, szerintem természetes a reakciód. Párod tudja már?
Énis igy éreztem. Én mondjuk spirál mellett lettem terhes. Harmadik baba, kettőt terveztünk. Én úgy fogtam fel hogy ő valamiért nagyon jönni akart és már 1,5 éves és tudon hogy mi volt az oka :)
Igazi csodababa, az orvosok is csodálkoztak hogy megszületett, annyira komplikált volt a terhesség és a szülés is. De jól döntöttem, a lehető legjobban :) NEkem sajnos eszembe jutott az abortusz amiért szégyenlem is maga m, de végül nem bírtam megtenni. Kedves kérdező, kivánom hogy neked is sikerüljön meghozni a lehető legjobb döntést. Ha szeretnél beszélgetni vagy van kérdésed irj nyugodtan :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!