1/9 anonim válasza:
ovu előtt nem eshetsz teherbe :) pont ez a lényege a dolognak :)
az viszont előfordulhat h 4 nappal előbb történik meg az ovuláció mint szokott...
2/9 anonim válasza:
Bármikor terhes lehetsz, bármikor lehet spontán ovud.
4/9 anonim válasza:
ha pontosan tudod mikor volt ovulációd akkor könnyebb a helyzeted....gondolok itt uh követés, ovu teszt....ha ovu előtt négy nappal voltatok együtt az esély kisebb de a spermák 4-5 napig is eléldegélnek benned és várják a petesejtet....szóóóval így teherbe eshetsz.....az ovud napján.....mert mire felúsznak a spermák és életerősek tegyük fel akkor találkozhatnak az éppen akkor kiszabadult petesejteddel :)
5/9 anonim válasza:
Nem. Teherbe esni csak ovuláció alkalmával lehet, előtte 4 nappal nem. Az viszont lehetséges, hogy az ovuláció előtt 4 nappal történő együttlétből létrejön terhesség. Nálam is így történt most másodjára.
6/9 anonim válasza:
Ha ovu elott 4 nappal voltatok egyutt, akkor is lehetsz terhes, mert a kisfickok akar 1-2 hetig is elhetnek. :)
7/9 anonim válasza:
utolso mar bocsi de ne legyél ilyen hülye...1-2 hét??tanultál biologiát?2-3 nap...ha jo a környezet es egeszseges a spermium akkor 5 nap...nem 1-2 hééééét!áááááááááááá
8/9 anonim válasza:
utolsónak igaza van max 4 nap azért írtam én is hogy úgy eshet teherbe ha életerősek a spermák akkor megvárják az ovukor kiszabadult petesejtet
9/9 anonim válasza:
ok. rakerestem tenyleg par nap. Pedig valahol ezt hallottam vagy olvastam :/ Hulye net. :) Bocsi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!