Tündi0212 kérdése:
Jászberényben Dr Dallos Lászlót szeretnêm fogadott orvosomnak mennyit szokott kérni?
Figyelt kérdés
Magànrendelèsén màr voltam ès meg vagyok elégedve vele! 2.babàmat vàrom ès èrdekelne hogy mennyit szokott kèrni ha azt szeretnem ö legyen az.orvosom! ?2014. nov. 14. 19:57
11/18 anonim válasza:
Elso vagyok ismet.
Hiteles forrasbol tudom, h Zrupkonal nem tortent ilyen, volt efy mehen beluli elhalas, de az sem nala.
12/18 A kérdező kommentje:
Szia:) azt hallottam hogy zrupko mar fel volt ilyen miatt fuggesztve es 2 eve meg nem is engedtek hogy szulesnel jelen legyen de amugy sem szimpatikus ! Hat en mèg 12 hetes leszek de epp enis azt szamoltam hogy kotelezo uh vizsgalat mennyi van 9 honap alatt 6-7 nek nincs tobb! Mèg feher Dr on gondolkozom de annak nem tudom az elèrhetoseget es fogalmam sincs mennyit kèrhet de valahogy utana jarok! Hat szulesert 60000 ft ot nagyon sokalom de meg a a havi 8 az jo! Ja ès te csinaltattal valami szurest az AFP helyett! ? Szerinted a 4 D vagy a 12 hetes down szures? ? Minden jot kivanok es vigyazz magadra!
2014. nov. 19. 20:40
13/18 A kérdező kommentje:
Es Fehèr Andràsnal mennyi??
2014. nov. 20. 13:12
14/18 anonim válasza:
Elso vagyok, szoval ez ugy megy, h vizsgalatonkent kifizeted a 8000 Ft-ot, majd szuleskor odaadod a 70-et, vagy amennyit ker.
En Zrupkonal szultem.Semmi gond nem volt, most is nala szulnek. Feher egy nagy bunko. Legalabbis velem az volt.
Bar ez ugy van, h kinek ki szimpatikus, Feher velem nagyon durva volt, es lekezeloen beszelt.
Dallos az egyik legjobb, de o az egyik legdragabb is...
15/18 A kérdező kommentje:
Es zrupkonal mennyi a vizsgalat es a szules? ?
2014. nov. 20. 22:29
16/18 anonim válasza:
Ugy tudom, hogy otezer a vizsgalat, es 45 a szules.
2008-ban 3000 volt, a szules pedig 35.
17/18 A kérdező kommentje:
Ezt az arat mennyire biztosan tudod? maganrendelese van? ? Szimpibb mint feher de õ velem bunkobb volt! feher Dr urnak nem tudom a teloszamat vajon ö nala mennyi lehet az àr! Kõszi elore is
2014. nov. 21. 22:28
18/18 anonim válasza:
A 2008-s biztos, akkor szultem nala, ennel csak dragabb lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!