Meddig kell szedni az Elevitet?
Figyelt kérdés
2008. aug. 14. 15:17
1/7 anonim válasza:
Nekem a 13. héten azt mondta a védőnő, hogy akár már abba is lehetne hagyni. Attól függetlenül én azóta is szedem.
2/7 anonim válasza:
Nekem a védőnő a 20. hétig ajánlotta, de én azóta is szedem, igaz már csak minden másnap. De nem kötelező szedni, csak ajánlják.
3/7 A kérdező kommentje:
Én a 30.hétben vagyok és heti2x szedem de gondoltam abbahagyom nehogy nagy legyen a baby:)
Köszi a válaszokat!
2008. aug. 14. 15:38
4/7 anonim válasza:
Nem a terhesvitaminoktól lesz nagy a baba. Minél jobban telnek a hetek, annál többen élnek ezzel a kényszerképzettel.
Egy normális terhesvitamint végig szedni lehet a terhesség előtt néhány hónappal felkészítésképpen, a terhesség alatt, majd a szoptatáskor is és semmilyen gondot nem fog okozni. Ráadásul napi szinten. Ha különösen az elevitben nem bízol meg, akkor váltani kellene.
5/7 anonim válasza:
Én a 16. hétig szedtem, majd áttértem napi 20 ml Hipp Natalra.
6/7 anonim válasza:
Szerintem nem él senki kényszerképzettel, ugyanis a védőnők szokták elmondani, hogy be lehet fejezni a szedést vagy ritkítani, mert felfújja a babát. Én 25 hetes vagyok és szedem minden nap. Szerintem nem árt a vitamin.
7/7 anonim válasza:
Mindegy, ez egy meddő vita a terhesvitaminokról és a nagy babáról. Van egy olyan megérzésem, hogy pár év múlva mosolyogva fognak a védőnők és az orvosok is arról beszélni, hogy egykoron ez az elmélet még életben volt. Az sem véletlen, hogy hivatalosan ezt nem dokumentálják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!