Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Akik 4kg körüli gyereket...

Akik 4kg körüli gyereket szültek, azoknak meddig tartott a szülés? Mennyire volt fájdalmas, mire készüljek?

Figyelt kérdés
Előre is köszönöm a válaszokat,és bocsi ha egy kicsit furán fogalmaztam.40+3 hetes vagyok,és ma ismét megmérték a bébit,és 3950gr-ra becsülték,és egy kicsit megijedtem.első baba lesz.
2010. jan. 28. 13:37
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 4160 g-mal és 58 cm-rel született a lányom. Senki nem mondta,hogy ekkora. 39 hétre szültem. 22:45-kor volt az első pici fájás és másnap 9:50-kor lett meg.nekem nagyon fájt,de simán ment,pedig én is vékony vagyok.ne félj. 12 hetes kismama
2010. jan. 28. 15:16
 12/14 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek a válaszát.hát azért már várom a picúrt.egy kicsit meg is nyugodtam.
2010. jan. 28. 15:29
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

fiam 4250 gr-mal és 56 cm-rel született fejmérete 35 volt.sima hüvelyi szülésem volt mindenféle érzéstelenítő nélkül.6 órát vajúdtam vele.szülés után negyed órával mondtam egyből a páromnak hogy lesz kistesó mindenképp.szerencsére könnyű szülésem volt.

ahogy irták már elöttem nem csak a súlytó,hanem a fejmérettől is függ,no meg attól hogy milyen széles az ember csípője,és h mennyire tud tágulni.mert ha nem tágulsz,lehet akár egy kis csöpp is,és nem megy a hüvelyi szülés.

könnyű és gyors szülést kívánok

2010. jan. 28. 17:50
 14/14 anonim ***** válasza:

Nekem is kozel negy kiloval szuletett az elso babam, 36-os fejkorfogattal, tehat az sem volt pici. Nem volt nehez szules. Elfolyt a magzatviz, nem voltak fajasok, teljesen zart volt a mehszajam. Haorm ora varakozas utan jott az elso fajas, viszont egybol harom percesek voltak, majd ket percesek, az utolso oraban szinte vegig fajt, alig volt szunet a fajasok kozott. Osszesen harom orat vajudtam .

A kitolasi szakasz kb fel ora volt. Viszont meg gatmetszes sem kellett, nem repedtem, huvelyserules nelkul bujt ki a babam.

2010. jan. 29. 07:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!