Akik 4kg körüli gyereket szültek, azoknak meddig tartott a szülés? Mennyire volt fájdalmas, mire készüljek?
fiam 4250 gr-mal és 56 cm-rel született fejmérete 35 volt.sima hüvelyi szülésem volt mindenféle érzéstelenítő nélkül.6 órát vajúdtam vele.szülés után negyed órával mondtam egyből a páromnak hogy lesz kistesó mindenképp.szerencsére könnyű szülésem volt.
ahogy irták már elöttem nem csak a súlytó,hanem a fejmérettől is függ,no meg attól hogy milyen széles az ember csípője,és h mennyire tud tágulni.mert ha nem tágulsz,lehet akár egy kis csöpp is,és nem megy a hüvelyi szülés.
könnyű és gyors szülést kívánok
Nekem is kozel negy kiloval szuletett az elso babam, 36-os fejkorfogattal, tehat az sem volt pici. Nem volt nehez szules. Elfolyt a magzatviz, nem voltak fajasok, teljesen zart volt a mehszajam. Haorm ora varakozas utan jott az elso fajas, viszont egybol harom percesek voltak, majd ket percesek, az utolso oraban szinte vegig fajt, alig volt szunet a fajasok kozott. Osszesen harom orat vajudtam .
A kitolasi szakasz kb fel ora volt. Viszont meg gatmetszes sem kellett, nem repedtem, huvelyserules nelkul bujt ki a babam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!