Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi lehet ez? 38+4hetes mami

Mi lehet ez? 38+4hetes mami

Figyelt kérdés
tegnap este átlátszó nyálkás folyás ma reggel i svolt ilyen.2ujjnyira nyitot a külsö méhszáj és 2 fokba érett méhlepény.
2010. jan. 28. 13:33
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ennyi idősen már lehet hogy a nyákdugód ment el!Én a helyedben bemennék az orvoshoz megnézni:)
2010. jan. 28. 13:36
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a nyákdugód távozik!Ez a szülés jele, ami hamarosan eljön, de gondolom ez a terhességi idődet nézve nem meglepő!Nekem 4 nappal előtte távozott ugyan így töszbbszöri kifolyásra, és 4. nap elfolyt a vizem!
2010. jan. 28. 13:36
 3/7 A kérdező kommentje:
ma voltam tanácadáson és ott mondták ezeket amit leirtam .de az elöbb voltam wc -n és barnás valami is jön!!!lehet holnap megvan!!!nembánnám!
2010. jan. 28. 14:06
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Lehet,de ki is húzhatod a kiírt időpontig, vagy még tovább.
2010. jan. 28. 14:41
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha már más színű váladék is jön keresd fel az orvosod, ha nincs fogadott akkor a kórházat, mert ez már a magzatvíztől is lehet!Nálam is így kezdődött!
2010. jan. 28. 15:02
 6/7 A kérdező kommentje:
elment a nyákdugóm!!!inenn hány nap vagy hogy lesz ez?
2010. jan. 28. 18:09
 7/7 anonim ***** válasza:

ilyenkor jelezni kell az orvosnak !Nem kell berohanni, elég ha felhívod a dokid, vagy a kórház szülészetét!Ők megmondják mit tegyél!Szerintem azt mondják menj be egy vizsgálatra, vagy várj, míg fájásaid lesznek, vagy elfolyik a magzatvíz!

Juj de izgi!Szép szülést!Írd majd meg hogy alakult!

2010. jan. 28. 19:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!