Ha nem szabad öblítőt használni a babaruhák mosásához, akkor mitől lesznek olyan puha, lágy tapintásúak? Ti hogyan mossátok ki a ruhákat, takarókat?
Nem szabad öblítőt használni??? Ez nekem új. Különben ki se jön a mosószer rendesen a ruhából.
Épp egyik nap láttam az Auchanban gabi babaöblítőt, nagyon pólyás illata van! :)
Én nem használok öblítőt a gyerekek ruháihoz, nagyon benne marad(hat) az öblítő, azért nem javasolják.
Mi sensitiv dreftet használunk, egyedül a vastagabb törölközők érdesek, minden más finom puha.
Én 1-2 evőkanálnyi 20%os ecetet keverek ugyanennyi vízzel, ezt öntöm az öblítőtartályba. Nem lesz ecetszagú semmi, a mosószer illatát érezni a ruhán. És puhák maradnak.
Nekem a védőnő mondta még az első babánál, akkor újszülöttnél mostam így, később öblítőt használtam. De most megint visszaálltunk ecetre, mert ekcémás lett a fiam, és azóta ezzel sincs gond.
miért ne lehetne öblítőt használni?
ecet...
vissza 1900ba!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!