Milyen mosóport és oblitot használtok a babátok ruhái mosásához?
A védőnőm a Persil sensitive-t ajánlotta, és a GAbi textilöblítőt.
Egyik ismerősömtől hallottam tegnap, hogy mosószert spórolhatunk meg a mosószódával is. Ez sokkal környezetkímélőbb, és a vegyszereket is kimossa a ruhákból, mert hihetetlenül lúgos.
Jövő héten fogom kipróbálni.
Az nagyon fontos, hogy a gyerek ruháit mindig külön mosd!
Mi is Dreft Baby Sensitivet használunk és öblítőt nem. Néha teszek egy kis ecetet a mosáshoz (főként a mi ruháinkhoz), hogy a ruhák szálai közül is kijöjjön a vízkő, mert attól is beszürkül.
Én ekcémás vagyok, és nekem csak a folyékony mosószer vált be, így én a kislányomnak is ezt használom születése óta.
Kb. negyed órás nézelődés után én is persil sensitív folyékonyat vettem a babus ruháinak. Öblítőt nem, de lehet majd később én is kipróbálom a babaöblítőket.
Most annyi tanácsot kaptam, hogy öblítő helyett ecetes vizet tegyek a mosógépbe, az fertőtlenít. Nem tudom, mennyire igaz, kipróbáltam így is, nélküle is: nem lett ecetszagú a ruha (csak persil illatú, de mikor megszáradt még az sem :o( ), és másmilyen állagú sem. Úgyhogy nem tudom, hogy tényleg fertőtlenít e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!