Milyen a doki és a felszerelés a 4d ultrahangon a medconnexus intézményben (BP: Üllői út)?
Figyelt kérdés
2008. aug. 14. 13:17
1/2 anonim válasza:
Szia!
Mi pár hete voltunk, a doki jó fej volt, kikérdezett alaposan a terhességemről, aztán a hagyományos 2D-ben végignézte a babát, még a lábujjait is megszámolta, ez kb. 20 perc volt, aztán átváltott a 4D-re, mindig kiválasztott egy kockát a 'gyerekből', amit meg tudtunk nézni 4D-n. Tehát nem az egész babát nézegettük, hanem ő főként az arcát próbálta meg megmutatni. Csak dvd-t kaptunk, se nyomtatott képet, se a leletet, hogy mekkora a baba. Én megmondom őszintén, csalódottan jöttem el, másra számítottam...bár lehet az infoim voltak tévesek, de én akartam volna látni a baby kezét, vagy lábát is 4D-ben. Véleményem szerint ha teheted máshova menj.
2/2 anonim válasza:
Menny a Szent István kórházba.Ott is csinálnak 4D ultrahangot. www.hepinet.hu oldalon megtudod nézni mi mennyibe kerül és,hogy mit kapsz azért.Én is oda fogok menni.Ha esetleg idemész leírhatnád az élményedet.Előre is köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!