Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Babám 27 hetes, a méretei...

Babám 27 hetes, a méretei szerint 30 hetes. Előbb lesz a szülés is?

Figyelt kérdés

Orvosom is mondta, hogy egészséges nagy baba.

neten néztem kalkulátorokat, 30 hetesnek felel meg.

Előbb is lesz a szülésem? Vagy ez nem függ össze?.

Köszönöm :)

2014. nov. 12. 20:21
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem függ össze. :)
2014. nov. 12. 20:39
 2/6 anonim ***** válasza:
Kisfiamat a 12 héttől két héttel nagyobbnak mérték, pedig normális ciklusaim vannak. Nem született előbb indítottak a 40 héten.
2014. nov. 12. 20:42
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem függ össze. Ezek a nérések abszoluot nem pontosak, csak tippelések. Fiamra azt mondták több mint 4 kg lesz, mert már 36 hetesen több mint 3200nak mérték, erre 39+re program csszárral született 3200al.
2014. nov. 12. 20:59
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekem mindig 3 héttel nagyobbnak mérték a babámat, és én is azt hittem hogy emiatt hamarabb fog megérkezni. Aztán 39 hetesen volt a program császárom, de egyébként a szülés megindulásának a császár napján sem volt semmi jele. Szóval semmi köze ehhez, genetika, hogy egy baba mekkora az anyaméhben hogyan növekszik. Alacsony szülőknek nem lesz óriás babája (pl. 58 cm) és magas szülőknek se lesz kicsi gyereke (pl. 46).cm)
2014. nov. 12. 21:07
 5/6 anonim ***** válasza:
Minden 1 éves, 12 éves, 6 hónapos gyerek hajszál pontosan akkora? Na ugye.
2014. nov. 12. 21:58
 6/6 anonim ***** válasza:
Én is azt hittem, de nem függ össze :) A méretei szerint az én babám is 3-4 héttel előbbre volt a koránál. Nov.1-re voltam kiírva, okt.31-én voltam ultrahangon, mondta is a doki, hogy szép nagy baba, a gép szerint 4750g, de ne aggódjak, szerinte csak 4300. Sokkot kaptam, nem kicsit (első baba)... Aztán 4-én született meg, szerencsére "csak" 4030 grammal :)
2014. nov. 14. 16:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!