Miért nem születik már meg a kicsikém? Nektek mikorra érkezett? Ma vagyok 39 hetes, de semmi jelét nem adja hogy ki akarna jönni. A súlya szerint már érett lenne rá 3,5 kg.
Nyugi, még egy baba sem maradt bent.:)
A súly meg csak becsült, lehet az akár +-1kg is.
Nekem sem volt semmi jele, hogy jönni akarna, egyik este elment a magzatvíz, és 6 óra múlva a kezemben volt a manó.
Nem igazán értem, miért izgulsz. A terhesség normál kihordási ideje 40 hét. Neked addig még van egy teljes heted.
Értem én, hogy nagyon várod (én még csak 36 hetes vagyok, de én is nagyon várom már), viszont az idegeskedés biztos, hogy nem segít, a túlhordás meg még kicsit odébb van. Engedd el magad, hátha akkor a babucinak több kedve lesz megérkezni! :)
Ne aggódj a túlhordás miatt és az miatt sem, hogy nincs semmi jele a szülésnek.
Mindkettő gyerekemmel előjelek nélkül indultam szülni.
Kisfiam 38+6-on született, szerda este még szexeltünk egy jót, nem fájt semmim, nem volt lent a hasam, nem volt hasmenés vagy ilyesmi... Másnap este megszületett.
Kislányommal hasonló képpen voltam, semmi előjel, hirtelen a semmiből indultak a fájások és hamar meg is lett. Kislányomat 39+2-n szültem.
Nyugi, addig még van ideje kibújni. Én nem idegeskednék feleslegesen a túlhordás miatt.
Én a kiírt napon szültem. Kora reggel kezdtem vajúdni, de éjjel még lefekvés előtt elterveztem, mi mindent fogok csinálni a hétvégén, annyira nem volt semmi előjele a szülésnek. Szóval nyugi, bent tuti nem fog maradni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!