Miért nem mozog a baba? Másnál is volt van ilyen néha?
Eddig minden nap mozgott nem is keveset és jó erősen, de ma semmi. A szokott reggeli mocorgása a reggelire sem reagált semmit... ha édeset eszem olyankor mindig ki akar ugrani a hasamból, de ma semmi sem kelti fel:S... a meleg vizes fürdésre is reagálni szokott.
Nem szoktam semmin aggódni de ez most nagyon nyugtalanít:S rossz érzésem van tőle:S
28 hkm
nyilván még bent van..
én kedden voltam görcsökkel csak nst-t néztek meg egy méhszájat,az telt 4órába...
34hkm
Kicsit rám hozta a frászt... de most úgy néz ki minden oké. :) Csak szívhangot figyeltek, de miután hazaértünk elkezdett csuklani is meg mocorogni kb 20 percet. :)
Pár nap múlva megyek a nőgyógyászomhoz, és ott megkérem majd hogy csináljunk nagyobb vizsgálatot, lehet hogy kevesebb a magzatvizem, sajnos nem tudok sok folyadékot inni:S de lehet hogy csak nagyon lusta volt ma.
A baba szívén van egy fehér folt az uh szerint (20. héten derült ki) , amire azt mondták hogy elmúlik majd miután megszületett az első hónapban, de az hogy nem mozgott ma szinte semmit nagyon félelmetes érzés. :S
Nagyon örülök, hogy minden oké! !
A további vizsgálat sose árt :)
34hkm
Örülök, hogy nem lett semmi baj.
Én is voltam így, csak nekem kicsit másképp ért véget a dolog.
Most én is újabb babát várok, az élet megy tovább.
Minden jót kívánok!
Kedves Utolsó! Nagyon sajnálom ami veled történt! :( El sem tudom képzelni min mehettél keresztül és belegondolni is rossz hogy ez bármikor megtörténhet bárkivel... :(
Sok örömöt kívánok az úton lévő babához, és problémamentes, boldog babavárást kívánok neked! :)
Köszönöm mindenkinek hogy tegnap ilyen gyorsan reagáltak a kérdésemre, és hogy szorítottatok nekem, nagyon jól esett!
A baba ma már rendesen mocorgott, és szerintem meg is fordult a farfekvésből. Ma inkább ilyen egész testes mozgásokat csinált nem kifejezetten amihez hozzászoktam, az ilyen bökések és rúgások helyett:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!