11 hetesen másnál is aludt uh-n a baba?
Figyelt kérdés
Annyira vártam, hogy kalimpálni fog, de nem mozgott. Orvosom nem aggódott, de én kicsit izgulok emiatt, hogy valóban aludt e...
Második babám már, az elsőnél nem paráztam ennyit, mint most....
2013. febr. 4. 16:13
1/7 anonim válasza:
Nyugi, az enyém is aludt még a 16 hetesen is:) Nem aggódtam, mert hallottam, hogy dobog a kis szíve.
Esetleg legközelebb egyél egy kis csokit előtte, vagy igyál kólát, állítólag az segít, hogy fent legyen a babóca:)
2/7 anonim válasza:
Nekem köhögnöm kellett, hogy felkeljen (12 hét 3 naposan).
Utána mozgott.
3/7 A kérdező kommentje:
köszönöm nagyon a válaszokat, legközelebb kipróbálom én is. mondjuk a 12 hetes uh már hasi lesz és arra úgy emlékszem nagyon nyomták a hasamhoz az uh fejet, na arra csak felébred majd. Sajnos édeset nem ehetek mert cukros voltam az elsővel és már most diétázok...
2013. febr. 4. 16:22
4/7 anonim válasza:
Ez furi nekem a 12 hetest is alulról nézték? Azt hittem ez másnál is így van!!!
5/7 A kérdező kommentje:
Németországban élek és a 12. heti nagy uh-t ahol mérik a tarkóredőt is azt nálunk már hasival csinálják.
2013. febr. 4. 16:32
6/7 anonim válasza:
Nálunk 20 hetesen is aludt a picilány ,igy nemét sem tudták megmondani akkor még! Hiába nyomták az UH fejet erősebben oda semmi sem ébresztette fel! Ezért rá két hétre mikor mentünk én is bevettem a csoki és kola trükköt :)Biztos ami biztos alapon! És bevált!!! Izgett-mozgott!És hát kiis derült h kislány :)
7/7 anonim válasza:
Nekem a 10+5 hetes UH-n aludt,pedig nagyon vartuk mar hogy lassuk hogy mozog!Aztan a kovetkezo a 11+5napos UH-n mar elotte megittam par korty colat es nagy nehezen megettem egy kocka csokit(undorodom tole...) es lass csodat,ugy mozgott hogy alig tudtak lemerni!:D Cukrosan is lehet colat meg csokit fogyasztani,csak vegyel cukormenteset.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!