31 hetesen még korai lenne kimosni a baba ruháit?
Pár dolgot fehérítenem is kellene.
Fehérítésre a vanisht
használom.Viszont mosásra jó lesz a Tomi baby és a softlan sensitív öblítő?
szép apránként nekiállhatsz, én még ilyenkor nem mostam mondjuk, és én elég sokáig is húztam 42 hétig...
de a szekrényben ellesznek a ruhák.
jó a mosópor és az öblítő is:)
Szerintem nyugodtan nekikezdhetsz, én megcsináltam a 30- hét körül, mert sok ruhát kaptam használtan ismerősöktől, és azt nem akartam rakosgatni, úgyhogy mindent rendbe raktam, és beraktam a szekrénykéjébe.
Szerintem azért is praktikus, mert nem lehet tudni, hogy alakul. Ne adj Isten, de mi van, ha befektetnek a kórházba valami miatt 2 hét múlva, és nem is engednek ki a szülésig?! Apuka rendbe rakja neked?!
Igazából olyan mindegy, hogy 2 hónappal, vagy 2 héttel előtte mosod ki őket, az illatuk akkor sem lesz jobb...
Jó a Tomi Baby, az öblítőt nem ismerem, de biztos az is jó, hiszen sensitiv. Én mondjuk Dreft Babyt használok és Gabi öblítőt, isteni babaillata lesz a ruciknak, imádom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!