Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 31 hetesen még korai lenne...

31 hetesen még korai lenne kimosni a baba ruháit?

Figyelt kérdés

Pár dolgot fehérítenem is kellene.

Fehérítésre a vanisht

használom.Viszont mosásra jó lesz a Tomi baby és a softlan sensitív öblítő?

2013. jan. 13. 09:53
 1/7 anonim ***** válasza:

szép apránként nekiállhatsz, én még ilyenkor nem mostam mondjuk, és én elég sokáig is húztam 42 hétig...

de a szekrényben ellesznek a ruhák.

jó a mosópor és az öblítő is:)

2013. jan. 13. 10:02
 2/7 anonim ***** válasza:

Szerintem nyugodtan nekikezdhetsz, én megcsináltam a 30- hét körül, mert sok ruhát kaptam használtan ismerősöktől, és azt nem akartam rakosgatni, úgyhogy mindent rendbe raktam, és beraktam a szekrénykéjébe.

Szerintem azért is praktikus, mert nem lehet tudni, hogy alakul. Ne adj Isten, de mi van, ha befektetnek a kórházba valami miatt 2 hét múlva, és nem is engednek ki a szülésig?! Apuka rendbe rakja neked?!

Igazából olyan mindegy, hogy 2 hónappal, vagy 2 héttel előtte mosod ki őket, az illatuk akkor sem lesz jobb...

Jó a Tomi Baby, az öblítőt nem ismerem, de biztos az is jó, hiszen sensitiv. Én mondjuk Dreft Babyt használok és Gabi öblítőt, isteni babaillata lesz a ruciknak, imádom :)

2013. jan. 13. 10:52
 3/7 anonim ***** válasza:
Nekem is kész volt majdnem minden 30 hetesen. Végül voltam is kórházban 34 hetesen, és nyugodtabb is voltam, hogy legalább a holmik kész vannak. Meg van egy 3 éves gyerkőcöm, jobbnak láttam inkább hamarabb elkészülni, hogy rá is mindig maradjon idő. Tomi babyvel mostam én is, nagyon jó illata van mindennek, pedig 10 hete mostam:-)) Sőt! A hazahozós rucit beraktam egy zacskóba, és ha azt kinyitom, olyan jó illat jön ki, hogy már már túlzásnak érzem:-))
2013. jan. 13. 11:17
 4/7 anonim ***** válasza:
Én is 31 hetes vagyok bár én ikreket várok.Pont ezen a héten fejeztem be a ruhák és egyéb dolgok kimosását.Amikor a lányomat vártam az ő ruháit is kimostam ilyenkorra.Mondjuk ő nem kapkodta el a kijövetelt mert 40+6-ra született.Most az ikerség miatt jöhetnek hamarabb is de sztm nem fognak de mégis jobb a lelkemnek h ezek már megvannak.
2013. jan. 13. 12:29
 5/7 anonim ***** válasza:
Nekem is ki vannak mosva a babaruhák,bár a kórházi batyum csak félig-meddig....jobb túl lenni rajta,hátha előbb jön,vagy nem lesz kedved-erőd csinálni már...35 hetes kismama
2013. jan. 13. 13:15
 6/7 anonim ***** válasza:
Előző vagyok..Én is tomi babyt használok plusz az 1 évesemnél vanisht. a kettő együtt nekem bejött,bár azért ha van rá keret persilt veszek,azzal kicsit szebbek...
2013. jan. 13. 13:18
 7/7 anonim ***** válasza:
Én is kb. ennyi idősen kezdtem mosni, nagyon sok kis ruhát kaptunk, apránként kimostam, vasaltam őket, hogy a 36. hétre minden meglegyen és már csak hátra kelljen dőlni és várni. :) Én valami speckó babamosószert és öblítőt használtam, talán Domol Baby...1000 ft körül volt 1 flakon mindkettőből. De azóta láttam hogy több márka is kihozott "babás" mosószert, öblítőt.
2013. jan. 14. 17:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!