Hallottam egy olyat hogy amennyi idő eltelik addig még először meg mozdul annyi idő telik el szülésig. Most őszintén, ilyen létezik?
Figyelt kérdés
13 hetes terhes vagyok, én már érzem hogy mozog a pici ( ezért nem kell negatív kommentárokat írni, mivel a védőnőm szerint lehetséges mert vékony vagyok)2014. nov. 12. 10:43
11/15 anonim válasza:
Én is 13 hetesen éreztem mozogni a babám és túlhordtam a babám. 40+5. héten burokrepesztéssel született.
12/15 anonim válasza:
:-) nyilván nem tudományos tényről van szó!
Nem kell mindent elhinni!
13/15 anonim válasza:
4-es! Ezt kikérem magamnak :) Dagi vagyok, és a 15. héten éreztem. (de nem szültem meg a 30. héten) Még várat magára :) Az, hogy érzed-e nem függ a kövérségtől, max az, hogy kívülről más érzi-e!
14/15 anonim válasza:
Ne kérd ki! :D Sose voltam kövér, szóval saját tapasztalatból nem beszélhetek, nekem is így mondták. Illetve baráti köri statisztika alapján a kövérebbek később érezték a gyerekeket, mint aki nem volt az.
15/15 anonim válasza:
14. héten már éreztem, 25 hetesen szültem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!