Létezik, hogy a babát hallottam? Van itthon fonendosszkóp és hallgatóztam.
Figyelt kérdés
Nem a szívhangot kerestem, hiszen tudom, hogy azt még a doki is nehezen találta, annyira ficánkolt, de bizonyos helyeken olyan vízalatti hangszerűt hallottam, mást mint a bélmozgás és olyan volt, mintha mocorggás lenne benne. 14 hetes vagyok.2009. nov. 19. 18:22
1/4 anonim válasza:
Szerintem 14 hetesen még nem lehet fonendoszkóppal hallani a babát. A speciális szívhang hallgatóval is csak a 12-14. héttől lehet. Nekünk is van itthon, de a párom amikor a 26. hét környékén hallgatta, még mindig nem lehetett vele hallani.(van itthon szívhang hallgatónk is, tehát tudjuk, hogy mit kell hallani, csak kíváncsiak voltunk) Mostanában nem próbáltuk.31 hetes kismami
3/4 anonim válasza:
Szia! Azt ahogy úszkál odabenn, simán hallhattad! Aki írta, hogy a beleid voltak, nagy hülyeséget írt, hiszen a méhedre teszed a hallgatót, nem a belekre, mivel a belek ebben a terhességi korban már régen feljebb "költöztek".
Én is sokat hallgattam, főleg a vége felé, a csuklást tök jól kihozza a fonendoszkóp.
7hetes baba anyukája
4/4 A kérdező kommentje:
Nem ringatom magam, hogy a baba volt, de olyan jó lenne. Lefekvéskor megint meghallgatom. Amikor a genetikai uh olt, nagyon aktív volt a baba, gondoltam ha már ilyen aktív, akkor hallhatom is ahogy lubickol. :)
2009. nov. 19. 23:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!