Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Létezik, hogy a babát hallotta...

Létezik, hogy a babát hallottam? Van itthon fonendosszkóp és hallgatóztam.

Figyelt kérdés
Nem a szívhangot kerestem, hiszen tudom, hogy azt még a doki is nehezen találta, annyira ficánkolt, de bizonyos helyeken olyan vízalatti hangszerűt hallottam, mást mint a bélmozgás és olyan volt, mintha mocorggás lenne benne. 14 hetes vagyok.
2009. nov. 19. 18:22
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem 14 hetesen még nem lehet fonendoszkóppal hallani a babát. A speciális szívhang hallgatóval is csak a 12-14. héttől lehet. Nekünk is van itthon, de a párom amikor a 26. hét környékén hallgatta, még mindig nem lehetett vele hallani.(van itthon szívhang hallgatónk is, tehát tudjuk, hogy mit kell hallani, csak kíváncsiak voltunk) Mostanában nem próbáltuk.31 hetes kismami
2009. nov. 19. 19:07
 2/4 anonim ***** válasza:
Inkább a beleid voltak.
2009. nov. 19. 22:54
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia! Azt ahogy úszkál odabenn, simán hallhattad! Aki írta, hogy a beleid voltak, nagy hülyeséget írt, hiszen a méhedre teszed a hallgatót, nem a belekre, mivel a belek ebben a terhességi korban már régen feljebb "költöztek".

Én is sokat hallgattam, főleg a vége felé, a csuklást tök jól kihozza a fonendoszkóp.

7hetes baba anyukája

2009. nov. 19. 23:09
 4/4 A kérdező kommentje:
Nem ringatom magam, hogy a baba volt, de olyan jó lenne. Lefekvéskor megint meghallgatom. Amikor a genetikai uh olt, nagyon aktív volt a baba, gondoltam ha már ilyen aktív, akkor hallhatom is ahogy lubickol. :)
2009. nov. 19. 23:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!