35 hetes terhesen inkább vonattal, vagy inkább autóval utazzak 200km-t? Utaznom muszáj.
Figyelt kérdés
Anyumhoz kellene lemennem, de nem tudom eldönteni, hogy a vonaton zötykölődjek, vagy autóval menjek, úgy, hogy én vezetek és egyedül megyek. Nem vagyok szédülős, fájásaim sem szoktak lenni, lehet kényelmesebb lenne a kocsi?2008. aug. 14. 11:32
1/8 anonim válasza:
Szia. Ha nekem kellene utaznom, akkor én a vonatot választanám, ott út közben is lehet sétálgatni, és nem ráz az annyira. Szerintem ne indulj neki egyedül!
2/8 anonim válasza:
szerintem autóval meny, bármikor megálhatsz kiszálhatsz a levegőre, és ha valami történik korházba is hamarabb eljutsz, és az ut is rövidebb mert csak akkor állsz meg ha te akarsz, de mindenképpen kérj meg valakit hogy mennyen el veled, biztos van olyan brátnőd, ismerőósöd ki szivesen elkisér, és ha ugy alakul akkor utána hazavonatozik.egyedül ebben az időben veszélyes, főleg ebben a melegben! ne kockáztass!!!
3/8 anonim válasza:
Én a 2 hete utaztam haza anyukámhoz. (350 km, autóval - a párom vezetett, 16 hetesen.) Hazafelé nagyon nehéznek éreztem az utat, de nem az utazás módjával volt baj, hanem a meleggel, ami a vonaton is gond lett volna. Szerintem mindegy mivel mész, hisz a vonaton sétálgathatsz, viszont autóval annyiszor állsz meg ahányszor akarsz.
4/8 anonim válasza:
Az előző vagyok. A vezetést azért nem vállalnám, szerintem, kocsival akkor menj, ha van aki vezet.
5/8 anonim válasza:
Egyedül én sem utaznék sem vonaton, sem pedig autóval, pedig vezetek a mai napig kismama övvel. Én régebben sokat vonatoztam, IC-vel, mégsem nagyon javaslom,ha tömeg van rettentő kényelmetlen,sokszor a klíma túl hideg vagy éppen nem működik,a WC meg egyenesen rettenet. Kocsival legalább meg tudsz állni (akár egy bokor mellett),tudsz sétálni a levegőn,és a te tempódban zajlik az utazás.A vezetést azért nem javaslom, mert ilyen melegben és terhesen simán bevizesedik a lábad, amitől kényelmetlenebb, és könnyebben is elfárad a figyelmed.
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsokat, valószínű megkérek valakit, jöjjön velem, ha már a párom nem tudta elintézni és melóznia kell.
2008. aug. 14. 13:31
7/8 anonim válasza:
Igen, szerintem is próbálj valakit megkérni, hogy kísérjen el. A szeretteid is nyugodtak lennének, hogy az úton van veled valaki és persze neked is jobb lenne mindenképp!
Szerintem inkább az autót válaszd, ha lesz társaságd, mert mégis csak higiénikusabb, nem kell sok, ki tudja milyen ember között zötykölődnöd, kényelmesebb is, talán gyorsabb is és persze mindenhol megállhattok.
8/8 anonim válasza:
Ha senki se tudna velem jönni, én kocsival mennék, mert sokkal szabadabb. Meg tudsz állni mikor akarsz és hamarabb eljutsz a kórházba.
Én tuti úgy csinálnám, hogy berajzolnám a térképen, hogy hol vannak az út közben lévő kórházak (kinézném a netről). Az is adna egyfajta biztonság érzetet.
Szintén 35 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!