32 hetes vagyok és 37,7-37,9 között volt most délelőtt a lázam. Lehet baja a babának?
38,1 volt a maximum, kétszer vettem be ALgopirynt 12 óra elteltével a nap folyamán. Voltam orvosnál, felsőlégúti vírus lehet, de azért elküldött laborba.
Bocs, de én mindenhol azt olvastam, hogy nem jó, ha eléri a 38 fokot a kismama hője, főleg huzamosabb ideig. Tudom, hogy a jóval magasabb láz okozhat inkább bajt. Amúgy nem paráztam be, csak iszonyú gyenge voltam, és az embernek ilyenkor minden rossz átfut a fején. Ez van.
Mára láztalan vagyok gyógyszer nélkül, és sokkal jobban érzem magam, úgyhogy hurrá! Én nem vagyok gyógyszerpárti, de vannak esetek, amikor lehet, hogy nagyobb gondot okoz a betegség, mint a gyógyszer. Amúgy a kb. 8000 törzskönyvezett gyógyszer közül 120 az, ami bizonyítottan káros a magzatra. Ettől függetlenül az előző terhességemnél is 2-3 Algopiryn volt a max amit bevettem, és most is túléltem egy torokgyuszit gyógyszerek nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!