Hogyan és mikor kell közölni hivatalosan a munkáltatóval, hogy terhes vagyok?
Hát attól függ milyen a munkahely, illetve mennyire jó a viszony.
Én vártam a 12. hétig, se a munkakör sem az állapotom nem indokolta, hogy korábban szóljak.
Összességében: szerintem, hacsak nem kell emelgetned valamit, nem volt korábban vetélésed, vagy nem dolgozol vegyszerekkel, várd meg a szívhangot.
írasban kell? vagy szóban is elég? Jól tudom, én (ill. az orvos) határozza meg, hogy meddig dolgozzak, és ő nem küldhet el?
Tanító vagyok, szeretnék végig dolgozni, de valószínleg máj-júni már nem fog menni. A szerződésem aug végéig szól, meddig fogok fizetést kapni?
Egy tanító nem tud önállóan információt gyűjteni egy olyan témában, amiről két kattintással MINDENT el lehet érni?
Akkor mégis hogyan adhattok a gyerekeknek önálló információgyűjtési feladatot?
Már nem kötelező bejelenteni. Idén májustól semmissé tette az alkotmánybíróság ezt a pontot.
Szia! Én is tanító vagyok és 7 és fél hetes. Mivel már volt 2 halvaszülésem, szóltam, hogy valszeg 1 hét múlva ki fognak írni.
Mióta tanítasz a suliban? Jó eséllyel meghosszabbítanak, ne aggódj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!