Akik terhességük végig dolgoztak hogyan oldották meg?
Figyelt kérdés
A főnök hogy értékelte hogy a vizsgálati napokon nem mentettek? Aztán van aki szülés előtt pár nappal még dolgozik.De mégis hogy? Ha a munkahelyen indul be a szülés mi lesz?2014. nov. 7. 22:05
1/9 anonim válasza:
1. Torveny kotelezi, hogy elengedje a munkavallalot.
2. Ami akkor tortenne, ha belazasodna barmelyik masik alkalmazott. Felall, elmegy.
2/9 anonim válasza:
Nekem a fodrászom konkrétan munkából ment szülni. Délelőtt még hajakat vágott, fájásokkal hazasétált a melóból, majd szólt a férjének, hogy lassan induljanak a kórházba. Szóval így.
3/9 anonim válasza:
En nem fogok végig dolgozni. A világon senki nem fogja megköszönni hogy végig dolgoztam a várandósságot.
4/9 anonim válasza:
Én a 37. hétig dolgoztam vendéglátásban. Megbeszéltem a váltómmal, hogy úgy írjuk meg a beosztást, hogy el tudjak menni a vizsgálatokra.
Meghaltam volna az unalomtól otthon. És a fizetés is jól jött. Pont elég volt az a 2.5 hét, amit otthon töltöttem.
5/9 anonim válasza:
Nst-re este kellett mindig mennem, dokim magánrendelése is este volt. Vérvételre kellett csak reggel mennem, de az is másfél óra alatt mindig megvolt, pedig terhességi cukros voltam, így reggeliznem is kellett az elsővvérvétel után. Pár napot voltam itthon szülés előtt, mert a 39. hétig dolgoztam. A főnököm örült neki, mert jó munkaero voltam terhesen is, sőt tele voltam energiával, itthon halálra untam volna magam. A hálát több módon is megkaptam, pl nem volt gond, ha mennem kellett vérvételre, nem kellett elkérezkednem, kaptam éppen emiatt céges autotemellett a fiam fél éves korában már mehettem vissza dolgozni, az asztalom érintetlenül várt.
6/9 anonim válasza:
Arra is volt terv, ha munka közben indult volna be a szülés, mivel a lakohelyemtől 40 km-re dolgoztam, kollégák hazahoztak volna. A mi munkahelyünk annak ellenére, hogy hetvenen voltunk, olyan volt mint egy nagy család. Mindenki végigizgult velem, segítettek, támogattak.
7/9 anonim válasza:
Tenyleg milyen örömteli hogy kis híján a meló helyről vittek szülni es egy hat hónapos baba mellől rohantal vissza dolgozni. Dicséretes -.-
8/9 anonim válasza:
Kedves utolsó! Nem az volt a kérdés, hogy mit gondolsz róla, hanem hogyan oldjuk meg. Én ezt leírtam. Egyébként nem tudom mi a rossz abban, ha valaki sokáig dolgozik. Mennyivel lett volna jobb itthon lennem egyedül? Én szerettem tenni-venni, ahogy most is, így jót tett, hogy dolgozhattam. Egyébként nem bányában robotoltam, vagy röntgengép mellett álltam, nem veszélyeztettem a babámat. Ha az orvos azt mondta volna, hogy pihenjek, akkor pihentem volna. És igen, visszamentem hamar dolgozni, de nem csak azért, mert szerettem a munkám, hanem mert a férjem szeretett volna eljönni gyedre. Egyébként sok szakmabelim van, aki végig dolgozza a terhességet és hamar visszamegy dolgozni, akkor mindannyian hülyék vagyunk?
9/9 anonim válasza:
Nem volt gond. Főnököm nemnagyon volt, így nem szólt. Az ügyfeleim meg tudták, hogy bármikor mehetek szülni. Szülés előtti napon dolgoztam még, szülés napján reggel a kórházban kezdtünk vizsgálaton, már nem engedtek vissza. A szülés (tünetileg) a kórházban indult meg. Viszont ha az irodában értek volna a fájások, vagy folyt volna el a víz, akkor sem lett volna semmi. 10percre voltam a kórháztól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!