Kismamik. Akik már a terhességük végén járnak hogy bírjátok a hosszú sétákat?
szia! èn 34. hetes vagyok megcsak elegge vekony igy nagyon neheznekerzem sokszor a hasam foleg hogy a baba allandoan kinyomkodja magat ha megyek akkor ugy erzem elfogom hagyni a hasam ! es szur es faj! ezzel nem vagy egyedul. meg hat sulya is van jo hogy faj! de nemsokara vege! ez kibirjuk! :-)
jo egeszseget a picinek es neked is!
Sehogy. :)
Azonnal meg akarok fulladni, alig van levegőm, a hasam tök nagy, pedig csak 5 kilót híztam összesen.
Lábam vizesedik, és ha hirtelen állok fel, meg is szédülök néha.
Szóval inkább fekvő üzemmmódban vagyok, ha tehetem.
37+3
36 hetes vagyok,és úgy érzem muszáj sétálnom,mert megőrülök lassan a lakásban.Pár napja még kirándultunk kb. 2 órát,másnap kb. 3 km-t sétáltunk este,és egész jól bírtam,bár a végén nekiállt húzódni a hasam,és eléggé elfáradtam,meg ugye a fránya pisilés...
Ja,és mellette van egy majdnem 3 évesem... szóval kemény...
Ma már a napi rutinnál is húzódott a hasam,pedig holnap is mennem kell intézkedni,legalább 3 helyre...
11 kg-ot híztam eddig,és iszonyúak a visszereim.Trombózis veszélyem van.Szóval plusz egy lapáttal még ez is rádob a dologra.
:(
En 34 hetes vagyok es szerencsére most elég jól bírom... Egy-másfél órát setalok naponta, igaz nagyon lassan, nem sietek sehova, kifejezetten sétálni megyek ki... Ha valamit inteznem kell, akkor kocsi. De pl az első terhessegemnel nem bírtam mar ilyenkor sétálni...
János es túlsúlyos vagyok, ha ez számít..., ezért is tartom fontosnak a sétát, hogy ne hizzak sokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!