Nekem is nyári babàm lesz,ès éb vettem neki mert este azèrt szerintem kell,mert neki hüvösebb az idö..de lehet hogy rosszul tudom mert nekem is elsö baba de èn azèrt vettem :) boldog babavârást 22hkm
2014. jan. 23. 22:29
2/11 anonim válasza:
Persze, 10 db-ot kb.
A picire mindig egy réteggel több kell.
Nyáron is van 15-20 fok, pláne este.
Júniusi volt a fiam, a kórházba angolpólyában voltak, hosszú ujjú ingben.
30 fok, kánikula volt.
Itthon napközben napozóban volt, este hisszú ujjú rugiban aludt. Sokszor mapközbem is rugiban volt. Kardigán, sapka is kellett, mert volt hűvös is nyáron!
2014. jan. 23. 22:29
3/11 anonim válasza:
Naná , hogy kell!!! Éjjelre mindenképp, de azért van hűvösebb is nyáron... kis sapi, kardigán is kell neki, hidd el szükség lesz rá! Junius végi a kislányom
2014. jan. 23. 22:57
4/11 anonim válasza:
Ez a babától is függ meg attól is, hogy mennyire lesz meleg a nyár. Én azért 10 darabot biztos hogy nem vennék, max 3-4-et.
Május végi az egyik babám, ő 4 kg felett született, nem volt fázós, én hálózsákban altattam (vékonyban) meg egy bodyban, és ha kellett még betakartam. Nappal meg sokszor csak egy ujjatlan kombidresszben volt, tényleg 30 fok is volt a lakásban...
2014. jan. 23. 23:08
5/11 anonim válasza:
Igen, mindenképpen. Gondolj bele, hajnalban van a leghűvösebb, és vannak nyáron is hidegebb napok. Akkor feltétlenül hosszú ujjúban kell altatni.
2014. jan. 24. 07:17
6/11 anonim válasza:
Igen, vettem. Júliusi a kislányom és volt ilyen rugija. Nyáron is lehet hideg és az újszülöttnek 1 réteggel több ruha kell.
2014. jan. 24. 07:41
7/11 anonim válasza:
Vennék. Nem 10-et, inkább 3-4 db-ot. Június közepi a lányom, olyan meleg volt, hogy 2 naposan a kórházban egy body volt rajta napközben. Itthon is általában abban volt éjjel-nappal. Néhány hűvösebb éjszakán kellett a pizsi. Kardigán, hosszú ujjú póló, ilyenek azért elkelnek.
2014. jan. 24. 08:02
8/11 anonim válasza:
Én vennék, hacsak nem tudod előre, hogy állandóan 40 fok lesz. Az én gyerekem irtó fázós volt újszülöttnek, 3-4 réteg ruha volt rajta, plusz takaró+még be kellett csavarni másik takaróba, mint egy pólyába. Ez később elmúlik persze, de éjjel is hideg szokott lenni, ill. lehet nyáron is rossz idő.
2014. jan. 24. 09:23
9/11 anonim válasza:
Persze, en is vettem ilyeneket. Sot, rovid pizsi nem is volt rajta, augusztusi szuletesu.
Amugy, nem tudom, rendeltel-e mar a nexttl
2014. jan. 25. 16:06
10/11 anonim válasza:
Persze, en is vettem ilyeneket. Sot, rovid pizsi nem is volt rajta, augusztusi szuletesu.
Amugy, nem tudom, rendeltel-e mar a nexttol, ha nem es Mo.-ra rendelned, akkor csak errol az oldalrol tudsz rendelni: [link]
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!