Mikor van az ideje a terhességi cukor vizsgálatnak?
Figyelt kérdés
a terhestanácsadáson a doki a 18hetes uh-os papírjaimat nézte (akkor voltam 20hetes) amikor mondta hogy akkor febr. elsején menjek a vizsgálatra...de én akkor már 26hetes leszek!nem 24hetesen kellett volna?vagy nincs időhöz kötve?2010. jan. 27. 15:03
2/10 anonim válasza:
Én 24-25 hetes fordulón voltam. Tegnap.
3/10 anonim válasza:
Én 24 hetesen voltam az első terheléses cukor vizsgálaton, ez a szőlőcukros változat volt. 30 hetesen pedig a másodikon ez a zsömlés+ 2 dl tejes változat volt!
5/10 A kérdező kommentje:
akkor teljesen változó!köszönöm a válaszokat!
2010. jan. 27. 15:22
6/10 anonim válasza:
Én 13 hetesen voltam. Szinte mindenki cukros mindkettőnk családjába!Szerencsére én nem:)
7/10 anonim válasza:
Hivatalosan a 24. és a 26. hét között kell menni. Ezen belül akármikor mehetsz.
8/10 anonim válasza:
pont ma vagyok 24 hetes.tegnap volt az egyik,holnap meg a másik.
9/10 anonim válasza:
Nálunk 28 hetesen csinálták, és csak zsemlét és teát kellett inni, egy vérvétel egy órával utána és kész. Másik helyen vérvétel, cukros lötyi, vérvétel, és ezt 24 hétesen.
10/10 anonim válasza:
24-28hetes között kell megcsináltatni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!