Miert kell a tini mamikat bantani? Miert irjatok le h ilyenek olyanok mikor nem is ismeritek oket?!
Kedves kérdező! Ha valaki ide ír ki egy kérdést, akkor legyen tisztában azzal, hogy nemcsak egyetértő válaszokat fog kapni.
Egy tini általában nem tudja fenntartani magát és a babáját, ergo, más fogja ezt megtenni helyette. a fellelősségteljes ott kezdődik, hogy tud gondoskodni a gyerekéről. A legtöbb tini úgy lesz terhes, hogy nem , vagy nem megfelelően védekezik, ez sem épp felelősségteljes hozzáállás.
Persze itt nyilván a szülők felelőssége is nagy.
Szóval általában azokat támadják, akik nagy mellénnyel vállalják a gyereket más kontójára, aztán panaszkodnak, hogy milyen nehéz az élet.
A másik kedvencem, amikor a tini direkt teherbe esik, mert ő babázni szeretne... No komment...
A társadalom támogatja a gyerekeket, más ember pénzéból, úgyhogy had legyen véleménye annak, aki hozzájárul egy tini gyerekének felneveléséhez az adójával. Az ugye világos, hogy a tini nem fizet, ill. fizetett adót.
Szóval ez a helyzet. Ezek csak tények, nem feltétlen rosszindulat.
Figyelj, általánosságban irtam, mivel te is általánosságban kérdezted.
Van, aki védekezés ellenére esik teherbe, és van aki nem védekezik, és olyan is van, aki védekezik ugyan, de nem megfelelően.
Némelyik tinimami, olyan kérdéseket tesz fel, amiből nyilvánvaló, hogy nem sok esze van, ezek után valószínű, hogy a védekezést sem megfelelően csinálta.,persze ez felnőttekte is vonatkozik.
Most vitatkozni akarsz?
Védekeztél, ok. Nem is bántottalak.
Nem tudom, hogy hány evesen estél teherbe, de bizonyos életkor alatt szexelni sem kellene. Ez persze az én vélemenyem.
Nem az az általános, hogy tinik, rendes védekezés mellett esnek teherbe. Ezért sztereotipia, hogy a tiniket nem veregetik vállon, ha teherbe esnek.
Az én értékrendemben, a tinik nem szexelnek, hanem tanulnak.
A tiniszerelem részemről kimerül abban, hogy randi, séta, mozi, csók, tapi... Tudom, hogy nagyon maradi felfogás, de nem kellene olyan hamar felnőni, aztán gyerekként gyereket nevelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!