Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miert kell a tini mamikat...

Miert kell a tini mamikat bantani? Miert irjatok le h ilyenek olyanok mikor nem is ismeritek oket?!

Figyelt kérdés

2014. nov. 6. 19:13
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
39%
Köszönöm kedves kérdező :)
2014. nov. 7. 16:18
 12/20 A kérdező kommentje:
Kihagytam az egyik mondtatbol,hogy nem tudom. Ezt pedig veletlenul felreirtam: Gyerekuket
2014. nov. 7. 16:23
 13/20 A kérdező kommentje:
:) nem kell semmit megkoszonni!! Azt meg nem irtam,hogy majusban szultem pedig szeptemberre voltam kiirva!! A kicsit elvesztettem. A parom a szuloszoban is mellettem volt utana megcsaszaroztak a kicsit nem tudtak megmenteni. A parom mikor hazajottunk egesz vegig segitett a sajatlabamon alig tudtam megallni. Oltoztetett wc-re olben witt ki,nyugtatgatott es magat erosnek mutatta bar mikor hazajottunk nala is eltort a mecses. Az eskuvonk elmaradt juniusban lett volna.
2014. nov. 7. 16:30
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező! Ha valaki ide ír ki egy kérdést, akkor legyen tisztában azzal, hogy nemcsak egyetértő válaszokat fog kapni.

Egy tini általában nem tudja fenntartani magát és a babáját, ergo, más fogja ezt megtenni helyette. a fellelősségteljes ott kezdődik, hogy tud gondoskodni a gyerekéről. A legtöbb tini úgy lesz terhes, hogy nem , vagy nem megfelelően védekezik, ez sem épp felelősségteljes hozzáállás.

Persze itt nyilván a szülők felelőssége is nagy.

Szóval általában azokat támadják, akik nagy mellénnyel vállalják a gyereket más kontójára, aztán panaszkodnak, hogy milyen nehéz az élet.

A másik kedvencem, amikor a tini direkt teherbe esik, mert ő babázni szeretne... No komment...

A társadalom támogatja a gyerekeket, más ember pénzéból, úgyhogy had legyen véleménye annak, aki hozzájárul egy tini gyerekének felneveléséhez az adójával. Az ugye világos, hogy a tini nem fizet, ill. fizetett adót.

Szóval ez a helyzet. Ezek csak tények, nem feltétlen rosszindulat.

2014. nov. 16. 08:20
 15/20 A kérdező kommentje:
Fogamzasgatlo mellett estem teherbe!!
2014. nov. 18. 01:33
 16/20 anonim ***** válasza:

Figyelj, általánosságban irtam, mivel te is általánosságban kérdezted.

Van, aki védekezés ellenére esik teherbe, és van aki nem védekezik, és olyan is van, aki védekezik ugyan, de nem megfelelően.

Némelyik tinimami, olyan kérdéseket tesz fel, amiből nyilvánvaló, hogy nem sok esze van, ezek után valószínű, hogy a védekezést sem megfelelően csinálta.,persze ez felnőttekte is vonatkozik.

2014. nov. 18. 07:32
 17/20 A kérdező kommentje:
Persze,En ezt ertem. De en szerintem megfeleloen es felelosseg telhesen vedekeztem.
2014. nov. 18. 13:30
 18/20 anonim ***** válasza:

Most vitatkozni akarsz?

Védekeztél, ok. Nem is bántottalak.

Nem tudom, hogy hány evesen estél teherbe, de bizonyos életkor alatt szexelni sem kellene. Ez persze az én vélemenyem.

Nem az az általános, hogy tinik, rendes védekezés mellett esnek teherbe. Ezért sztereotipia, hogy a tiniket nem veregetik vállon, ha teherbe esnek.

Az én értékrendemben, a tinik nem szexelnek, hanem tanulnak.

A tiniszerelem részemről kimerül abban, hogy randi, séta, mozi, csók, tapi... Tudom, hogy nagyon maradi felfogás, de nem kellene olyan hamar felnőni, aztán gyerekként gyereket nevelni.

2014. nov. 18. 20:06
 19/20 violent02 ***** válasza:
Igazából ha az adott személy viszonylag érett, és vállalja is a felelősséget, felkel a gyerekhez, megtesz mindent érte amit tud, az már több mint amit sok anyuka elmondhat..nem a kor számít..bár én nem tini mami voltam, de 20 évesen lettem terhes és mindenki azzal jött hogy milyen fiatal vagyok..manapság soknak a 30 is fiatal..idősebb anyukák is elhagyhatják a kicsit mert nem akarnak vele foglalkozni..hozzáállás kérdése, meg azért az se árt hogy az alapkörülmények meglegyenek.. Tiniként azért szidják az embert nagyokosan mert ezer okkal jönnek, pl : mi van ha elhagyja az apa? vagy ha nincs állása, esetleg ha kirúgják? ez gyerek nélkül is megtörténhet akárkivel..ha körbenézünk a nagyvilágban még átlagban a hülyék is feltudnak nevelni egy gyereket, kérdés mondjuk hogy hogyan de akkor is.. miért pont neked ne menne ha te mondjuk gondolatban már máshogy állsz az egészhez
2014. nov. 19. 14:19
 20/20 violent02 ***** válasza:
De mondjuk az is igaz hogy tizenévesen, főleg ha 18 se vagy nem kéne bevállalni..az a plusz pár év is sokat számít, mert igaz hogy sok lemondással jár, és mindig ott kell lenned hajnalban, napok óta nem aludva, ha beteg akármi, magadra kevés idő lesz..ezt kevesen tudják elviselni, és ne a kicsi bánja a kárát..már látni, hallani és más tapasztalni
2014. nov. 19. 14:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!