Akinek latszodik, kuldene nekem egy kepet?
En tettem fel 1-2 hete azt a kerdest, h jobb boka kislanyt, bal boka kisfiut mutat. Akinek a bal bokajan latni a puklit, nem fenykepezne le, es kuldene el itt a kepet? Probalok remenykedni egy kicsit, h esetleg nem mutat 100%-os biztosat, mert nagyon szeretnenk kisfiut a kislanyunk melle. De nekem ugy nez ki, h a jobb bokam alatt puklosodik megint... Nagyon erdekelne, h ez a modszer mennyire biztos. H letezik-e olyan h a bal is puklosodik, vagy majdnem minden terhessegnel csak a jobb...
Azert belinkelem azt a kerdesemet is, hatha vki nem olvasta el:
www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhesseg__6211494-akik-mar-tudjak-h-milyen-nemu-babajuk-fog-szuletni-de-meg-csak-12-20-het-kozott
Latom nem lett jo a belinkelt kerdes, de nem is tudom bemasolni :(
A lenyeg h a boka jelzi milyen nemu baba van a pocakban. Mar a 8. hettol lehet latni a puklit, es minel idosebb a terhesseg, annal feljebb megy. Nem vizesedesrol beszelek. :)
En jelenleg 10 hetes vagyok es eleg jol kiveheto. Sztem a csatolt kepen is latni. Akinek ez a balon eszreveheto, nem kuldene itt egy kepet rola? Koszonom!
Nekem egyiksem puklisodott és kislányom lett. Most se puklisodik de még az elején vagyok. Ilyet nem is hallottam.
Bocsi nem igazán a kérdésre válaszoltam.
:)
Nekem van pukli a bal bokámon pedig nem is várok babát!
Akkor ezek szerint jóslásnak is lehet használni??? ;)
ez kb. olyan népi megfigyelés,mint a has alakja (csúcsos, kerek)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!