Messi01 kérdése:
Jó napot. Sziasztok.50 kg-mos lányon látszodik-e 1 hónapos terhesség?
Figyelt kérdés
2013. nov. 18. 17:27
4/13 anonim válasza:
elöszöris amikor egy hónapos terhes valaki akkor derül csak ki kb hogy babát vár. Az utolsó menstruáció elsö napjától számoljuk a terhességet. Tehát az elsö két hétben még nincs is baba de már bele számit. A terhesség általában a 15 hét körül kezd el látszani, de van akinek elöbb pár héttel van akinek késöbb.
5/13 anonim válasza:
Úgy beszélsz mintha te nem voltál volna terhes!!!
1 hónapos terhesség nemh nem látszódik de jobb esetben ekkor derül ki! Ugyan mi látszódhatna??? NEkem 8 hetesen volt 14mm még azon se látszódik semmi!
Jól meggondoltad ezt a kérdést mielőtt feltetted??
6/13 anonim válasza:
50 kg 150 centihez, vagy 180-hoz?
Amúgy nem. 1 hónapos terhesség az 4 hetes. Az épphogy a nem várt időpontja. De a 8 hetes terhesség is alig szokott látszani. Van, akin már 12. hét körül látszik, hogy van valami.
7/13 A kérdező kommentje:
Férfi vagyok.27. 150 cm
2013. nov. 18. 17:39
8/13 anonim válasza:
nos én 60kg voltam,174cm,és 5. hónapban kezdett el egy ici-picit látszódni,persze a 3. hónaptól nem volt jó rám a szoros csípő nadrág,de igazán aki nem tudta csak a 6-7. hónapban látta pólóban.1 hónaposan biztosan nem látszik.
9/13 anonim válasza:
10 hetesen,azaz 2.5 hósan már látható volt a pocakom,és 14 hetesen kismamanaci kellett,de egy hónaposan azt se tudtam hogy terhes vagyok.max a puffadás miatt lehet nagyobb a has környékén a nőnek ilyenkor.
10/13 anonim válasza:
Ja! ilyenkor még uh-val se mindig!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!