Ma kocsonyás, sárga váladékdarab távozott belőlem.12 hetes vagyok, ez mi lehet?
Figyelt kérdés
Én nyákdugóra gondoltam, de fogalmam sincs. Nincsenek panaszaim, nem görcsölök, nem fáj, nincs folyásom ezen kívül, csak ma a wc papíron láttam ezt az egy "darabot". eddig még nem volt ilyen. Kicsit keményebb állagú volt, mint a takony (bocsánat). 4 napja voltam orvosnál, kézzel vizsgált meg, akkor mindent rendben talált, azt is mondta hogy "jó a méhszájam".2014. nov. 3. 19:03
1/5 anonim válasza:
Nekem dettó ugyanez volt pár napja! 10 hetes vagyok. Engem is megvizsgált a doki, semmi bajom. A kérdésemre is azt írták, hogy előfordul az ilyesmi.
2/5 A kérdező kommentje:
Jajj köszönöm a választ, most kicsit megnyugodtam!
Akinek volt már ilyen azért szívesen venném ha írna!
Csak egy hét múlva lesz UH, ahol láthatom a babát, hogy jól van-e, minden rendben van-e ott bent.
2014. nov. 3. 19:15
3/5 anonim válasza:
A biztonság kedvéért hívd fel az orvosodat.
4/5 anonim válasza:
Nekem mar volt parszor,semmi bajom...ez alltalaban nalam akkor van egy-ket napig miutan volt szex es a parom bennem megy el ez osszekeveredik gondolom a mostani huvelyvaladekkal ami tobb es mas jellegu es ebbol lesz...legalabbis ezt kovetkeztettem ki :) mivel mindig szex utan eszlelem
5/5 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó, hát igen, ez meglehet! Nálam is ez lehetett akkor, együtt voltunk akkor előző nap. Bár mi nagyon óvatosak vagyunk most és így is nagyon megritkítottuk az együttléteket. Ráadásul utrogestan hüvelykapszulát is használok napi 3x1-et.
Amúgy meg jók vagyok, azóta sincs görcs, folyás... úgy tűnik minden rendben! De kedden majd megkérdezem az orvosomat hogy mi lehetett és megírom!
2014. nov. 5. 12:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!