Korai terhesen sarga folyas?
Mult heten lett pozi a tesztem, ez meg csk az 5. het.
Az elmaradt mensi kornyeken gorcsolgettem, es volt szintelen folyasom. Ma azonban sarga szinu lett a folyas, szagtalan ugyan es nemreg csipo erzest is tapasztaltam a huvelyben.
Termeszetesen holnap irany az orvos, de arra kivancsi lennek, hogy masnak volt-e ilyen, illetve huvelyi fertozes eseten (gomba, vagy bakterium) antibiotikum adasa egyaltalan szoba johet-e? Nagyon nem szeretnek artani...
:(
Koszonom. Igen, olvastam, hogy gyakran elofordul.
De mivel az elso hetekben alakul ki az idegrendszer, a szervek, stb, attol tartok, ilyenkor nem ajanlatos az antibiotikum.
"Az elso trimeszterben nem szoktak adni semmit,csak a masodikban kezelik."
Teljesen mindegy, hogy ki melyik szakaszában van a terhességnek, bármilyen bakteriális fertőzést egyértelműen kezelnek. Ugyanis ha egy ilyen fertőzés feljut a méhhez, petefészekhez, akkor főleg a terhesség korai szakaszában vetélést, később pedig koraszülést eredményezhet.
Úgyhogy kérdező mindenképpen orvos és kezelni kell! És egy komoly fertőzés-gyulladás ezerszer ártalmasabb, mint a rá szedett gyógyszer. Meg nyilván az orvos is tisztában van vele, hogy terhesen milyen gyógyszerek adhatók, szóval nyugi, mindenképpen orvos. És a kezelés után csinálj hüvelyflóra helyreállítást, az segít a fertőzések megelőzésében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!