17 terhesen orgazmus után előfordulhat barnás nyálkás folyás?
Figyelt kérdés
Párom nem hatolt belém, de orgazmusom volt. Nem vérzek, de wécézés után barna nyákot láttam a wc papíron, egyébként más nincs, talán a derekam fájdogál még.2014. márc. 10. 15:17
1/5 anonim válasza:
Hát előfordulhat, nálunk is előfordult, el is tiltott a doki a szextől sajnos emiatt...
2/5 A kérdező kommentje:
Folyamatos volt a barnázás vagy csak utána jelentkezett?
2014. márc. 10. 15:20
3/5 anonim válasza:
Szerintem azért egy orvoslátogatást mindenképp szervezz be ma. Valószínűleg semmi gond, de inkább lásson orvos.
4/5 anonim válasza:
1 vagyok
Nem volt folyamatos, hanem csak utána volt egy kicsi. Este voltunk együtt, és másnap reggel láttam, utána nem volt. Azt mondta rá a doki, hogy inkább hagyjuk a dolgot...
Huszon-pár hetesen volt ez...úgyhogy vártunk a 6 hetes kontrollt a szülés után, mint a messiást :)
5/5 anonim válasza:
Én orvoshoz mennék a helyedben. A WC-zéskor elernyednek az izmaid és akkor tud a legjobban örülni, ami a méhedben van. A barnázás azt jelenti, hogy valamikor vérzés volt. Onnan tudom ilyen jól, hogy nekem is volt, csak egy nap az 5. héten, kaptam rá gyógyszert, a 15. pedig vérzés miatt kórházba is kerültem. Most a 28. hétnél járok, a bab jól van, de mind a kétszer szerencsém volt, hogy azonnal látott orvos is. Ja és eltiltottak a szextől is. Az orgazmusnak is van méhösszehúzó hatása, ami hematómát válthat ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!