Sötét sárga folyás 9 hetesen? A többi lent.
3 hete antibiotikumot szedtem és akkor jelentkezett először ez a kicsit mustárra emlékeztető folyás. Sztk-s doki szerint biztos gomba, adott egy kúpot és meg is szűnt a dolog. Tegnap este újra ilyen folyást észleltem bőséges mennyiségben, azóta folyás nincs csak nagyon enyhe viszketés.
Közben múlt héten magán dokira váltottam és kiderült, hogy a placenta rálóg a méhszájra és pihenésre lettem ítélve. Tegnap vérvétel miatt be kellett mennem a városba és ma nagyon nem esik jól fekvésen kívül bármit csinálni, mert eléggé szurkál a hasam. A dokihoz jövő hét végén kell visszamennem.
Délután fel szeretném hívni a doki titkárnőét (előbb nem lehet) a bizarr folyás miatt, mert gondolom a gomba se szerencsés. Viszont bajban vagyok egy picit, mert ha esetleg berendel a doki, akkor 2 órát kell bkv-znom amire nem érzem hogy képes lennék (és lehet hogy jót se tenne). Mit tennétek ilyenkor?
Nem tudom milyen az a sötét sárga folyás. Én 16 hetes terhes vagyok és állandóan visszatér a gombás fertőzés, már kezdem kicsit unni. Nekem olyan hogy fehér folyás, ami megszáradva sárgás lesz és rendesen viszketek is. Nekem boraxos ecsetelést csinált a doki, meg canesten kúrát ajánlott, épp csinálom is de tuti hogy sokáig nem lesz hatásos és visszajön majd. Az a lényeg ha gomba akkor bajod nem lesz tőle, amíg nem nyitott a méhszáj. Nekem 12 hétig nem nagyon ajánlott a doki semmit, csak ecsetelést csinált meg kivülre canesten krémet de van amelyik doki már előtte is engedi a kúpozást is. Hívd fel a dokit, az a tuti.
A szurkálásra vegyél be magnéziumot, az nekem szokott segíteni, de nekem is vannak rosszabb napjaim amikor mindenhol fáj, szurkál, és van olyan amikor semmi bajom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!