Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » SOS. Latjatok ti is a masodik...

SOS. Latjatok ti is a masodik csikot a teszten?

Figyelt kérdés
igazabol ma poenbol csinaltam egy tesztet.de nem is torodtem ugy vele.most hogy felmentem a szobab raneztem es en latom a halvany masodik csikot.most nem vedekezunk mert babat szeretnenk.viszont megjott.oktober 23.-an megszakitassal voltunk egyutt.oktober 26.an egyutt voltunk nem vedekeztunk.viszont 30-an megjott.ma meg ilyen a teszt

#jnn
2014. nov. 3. 18:29
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
Látom a 2. csíkot!
2014. nov. 4. 07:24
 22/29 anonim ***** válasza:

Nekem soha nem zavart be a mensi.Ha mensi alatt csináltam tesztet az is negatív lett mindig....

Teszteltél?

2014. nov. 4. 09:28
 23/29 anonim ***** válasza:
Én is látom.
2014. nov. 4. 10:06
 24/29 A kérdező kommentje:
Csinaltam tesztet es negativ :( :(
2014. nov. 4. 10:46
 25/29 anonim ***** válasza:

elképzelhető hogy volt baba, de elment( kémiai terhesség)

sajnálom!

2014. nov. 4. 11:10
 26/29 anonim ***** válasza:
Én kezdem azt gondolni hogy az xepil egy része hibás. Ezen a tegnapi teszten is látszik, hogy még száradás előtt ott a halvány csík. Utolsó ciklusban én is így jártam. Időn belül jött ki halvány rózsaszín csík, baba meg sehol. Aztán még pár napon keresztül csináltam xepileket, némelyiken időn túl jöttek ki a halvány csíkok, de nem mindegyiken. Kizártnak tartom hogy egyik nap pozitív másik nap meg negatív legyen az eredmény... Kedves Kérdező nagyon sajnálom! Tudom milyen rossz érzés... :(
2014. nov. 4. 11:24
 27/29 anonim ***** válasza:
:(
2014. nov. 4. 12:21
 28/29 A kérdező kommentje:
:(
2014. nov. 4. 13:26
 29/29 A kérdező kommentje:
tegnap mar nem volt meg ma viszont megint volt egy kis verzes es most este pedig szedultem
2014. nov. 5. 22:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!