Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » SOS. Latjatok ti is a masodik...

SOS. Latjatok ti is a masodik csikot a teszten?

Figyelt kérdés
igazabol ma poenbol csinaltam egy tesztet.de nem is torodtem ugy vele.most hogy felmentem a szobab raneztem es en latom a halvany masodik csikot.most nem vedekezunk mert babat szeretnenk.viszont megjott.oktober 23.-an megszakitassal voltunk egyutt.oktober 26.an egyutt voltunk nem vedekeztunk.viszont 30-an megjott.ma meg ilyen a teszt

#jnn
2014. nov. 3. 18:29
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
én látom:) nekem is ilyen halvány volt a nemvárt napján:)
2014. nov. 3. 18:52
 12/29 A kérdező kommentje:
de nekem megjott.es ezert furcsa hogy most meg van halvany masodik csik
2014. nov. 3. 18:53
 13/29 anonim ***** válasza:
Egyértelműen látom a csíkot! Rózsaszín, tehát ez 100% pozitív. DE!!!Azt tudod ugye, hogy menstruáció alatt nem tesztelünk, mert fals pozitív lesz? Majd ha teljesen elmúlt akkor tesztelj ismét. Mivel szeretnétek babát, szívből kívánom, hogy valós pozitív legyen a teszt!
2014. nov. 3. 18:57
 14/29 A kérdező kommentje:
ma az utolso napja van a menszimnek.reggel tesztelek aztan irok nektek.koszonom nektek
2014. nov. 3. 19:01
 15/29 A kérdező kommentje:
de 2 napja is csinaltam egy tesztet es azon nem volt halvany masodik csik sem.nem lehet hogy kesoi beagyazodas?
2014. nov. 3. 19:04
 16/29 anonim ***** válasza:

és a mensid ugyan olyan volt mint kellet lennie? elképzelhető hogy beletartozol abba a kevés %ba akiknek megjön.

ha a holnapi teszt is + keresd fel az orvosod!

2014. nov. 3. 19:51
 17/29 anonim ***** válasza:

Én is látok halvány 2. csíkot.

Ha a következő is pozi akkor orvos.

Időben jött meg a havid?Olyan mint szokott lenni?

2014. nov. 3. 20:07
 18/29 anonim ***** válasza:
Én várnék 2-3 napot a következő teszttel, de ez tényleg pozitív. Lehet késői beágyazódás.
2014. nov. 3. 20:24
 19/29 A kérdező kommentje:
igen idoben jott meg a menszim.most kicsit kevesebb van mint szokott.en is kesoi beagyazodasra gondolok.ha tenyeg pozitiv.holnap kiderul.csinalok egyet reggel.mert ma delutan csinaltam
2014. nov. 3. 20:31
 20/29 anonim ***** válasza:

Én várnék még 2-3 napot, mert a mensi bezavarhat. Ha holnap reggel is 2 csík van, még az sem teljesen biztos hogy baba, a mensi miatt. Utána még kellene tesztet csinálni, ugyanakkor túl korainak találom a tesztet, hiszen először 23-án voltatok együtt, ha előtte is együtt voltatok és megjött mégis, lehet késői beágyazódás, de ennyire talán nem. Na, mindegy, drukkolok neked, hogy baba legyen:)

Ha holnap reggel is pozitív, akkor esetleg menj orvoshoz, ő többet láthat ultrahangon, bár szerintem még ő se sokat.

2014. nov. 3. 21:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!