SOS. Latjatok ti is a masodik csikot a teszten?
Figyelt kérdés
igazabol ma poenbol csinaltam egy tesztet.de nem is torodtem ugy vele.most hogy felmentem a szobab raneztem es en latom a halvany masodik csikot.most nem vedekezunk mert babat szeretnenk.viszont megjott.oktober 23.-an megszakitassal voltunk egyutt.oktober 26.an egyutt voltunk nem vedekeztunk.viszont 30-an megjott.ma meg ilyen a teszt#jnn
2014. nov. 3. 18:29
3/29 anonim válasza:
Kép nélkül semmilyen csíkot nem látunk.
4/29 A kérdező kommentje:
2014. nov. 3. 18:33
5/29 anonim válasza:
hat kovezzetek meg de en latok halvanyan csikot bar nem tudom eldonteni h szaradasi e vagy sem. hany eves vagy kerdezo? ha baba van mit csinalsz?
6/29 A kérdező kommentje:
25 eves vagyok.van mar egy kisfiunk most tesot szeretnenk.a kisfiam 8 honap utan jott ossze.most hogy megjott elkonyveltem magamba hogy nem jott ossze a kisteso.de most ez a teszt ozzezavart.
2014. nov. 3. 18:38
7/29 anonim válasza:
Látom a második csíkot.Bár nem tudom mennyire értékelhető így,hogy nem tudod mennyi időn belül jött ki.Holnap csinálj egy másik tesztet.
8/29 A kérdező kommentje:
persze mindenkeppen tesztelek reggel
2014. nov. 3. 18:40
9/29 anonim válasza:
Én általában vakegér vagyok ezekhez, de az első képen nagyon is látható a második, rózsaszín vonal. Nekem ennél sokkal halványabban látszódott az első tesztem, ma már 10 hónapos az eredménye.
Szerintem ez baba.
10/29 anonim válasza:
reggel irj hogy mi lett kivancsi vagyok :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!