Mitől lehet átlagosnál kevesebb magzatvizem? 33hkm
Sziasztok
elmentem dokihoz ma mert úgy éreztem bő, vizes folyasom van. Kiderult, hogy fertőzés, mehszaj zárva viszont a magzatvizem az átlagosnál kevesebb. Két hete voltam terhesgondozason, akkor még átlagos volt. Nagyonmeg vagyok ijedve , ez most mit jelent? Koraszülést, rendellenesseget, vagy szivárgást? Jesszusom. . Eddig csak olvastam ezekről a dolgokról de most rendesen be vagyok tojva! Holnap reggel megyek a saját dokimhoz és megnézi tüzetesebben. Mire szamitsak? Kinek volt hasonló? :(
Nekem volt hasonló 25 hetesen.
Fertőzött magzatvíz, és átlagosnál kevesebb...
Voltál már dokinál?
Jól vagytok?
Nem ijesztgetésképpen, de nekem nem lett jó vége. Biztos alapos az orvosod?
Minden jót kívánok!
Szia!
Sok oka lehet. Ma figyeld magad, hogy jön-e még és ha tudsz akkor pihenj. Lehetett a fertőzés miatt egyszeri. Ha nem jön több akkor valószínűleg UH-on fogják 1-2 héten belül megnézni.
Ha több jön akkor akár befekvés is lehet.
Hanyadik héten vagy?
Nekem a 37. hétben az átlagosnál valamivel kevesebb volt a magzatvíz, 1 héttel később már kórosan kevés volt, aznap meg is császároztak.
Nem derült ki az oka, csak találgattak.
Legközelebb 10 nap múlva megyek dokihoz. . Hát mondanom sem kell, hogy mennyire aggódom. Kibirunk-e meg annyit a kov uh-n?
A dokim közben megvizsgált kedden, azt mondta körül öleli a babát és látszólag éppen termelődik vissza és több mint eelőző nap este. .Eddig mindig átlagos volt, ez volt az első "komplikáció" mióta terhes vagyok. . :(
én legszivesebben bementem volna a kórházba hogy nézzenek 2-3 naponta, de a doki szerint abszolút nem annyira vészes mint gondolom. .
Persze, csak ha annyira kevés lesz, hogy a baba kényszertartásba helyezkedik, az nem olyan jó, és egyáltalán nem vicces.
Én elmennék másik orvoshoz, aki megnézi 3 naponta legalább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!