Hogy vagytok kismamik? Ki mennyire várja a babát?
Első baba,második?
Hanyadik hét?
Gratulálok első,és milyen lesz 2 fiúval?
Elhiszem alig várhatod már..hát akkor majd kiderül :)
Sziasztok! 38 hetes vagyok, jövő pénteken lesz progis császárom. Már iszonyatosan várom, pert nagyon nehezen viselem már a végét. Terhességi cukrom van, több a magzatvizem a kelleténél és a babának is vesetágulata van. Szeretném már a kezemben tartani, és tudni, hogy minden rendben van és egészséges.
Második baba, kislány lesz. Van már egy kisfiam, aki 4 évesn. Nagyon várja a tesót, már ajándékot is vett neki a "zsebpénzéből" (néha dobunk némi aprót a perselyébe).
Szóval 1 hét múlva ilyenkor már kint lesz a babám, már nagyon várom!
Sziasztok!
Most várom az első babámat(100%-ra kislánynak mondják) 30+3 hetes vagyok.A terhességem első kb.16-18 hete elég nehéz volt,sokat hánytam,szinte semmit nem tudtam enni,folyamatosan sok volt a gyomorsavam,annyira,hogy már sokszor azt hánytam,pedig előtte ilyen sosem volt.A főzés át kellett passzolnom a férjemnek,mert annyira nem bírtam a szagokat,hogy kinyitottam a hűtőszekrény ajtaját,és már mentem is a wc-be...De mióta ezek elmúltak,mondhatom,hogy egy álom a terhességem.Olykor-olykor még visszatér a savtúltengés,de akkor 2 tabletta gaviscon rövid úton megoldja a problémát.Ahhoz képest,hogy nagyon hízékony vagyok,5 kg jött fel rám eddig,pedig abszolút nem diétázom,eszem ami jól esik.Nem vizesedem,nem vészes a pocim nagysága,nem zavar semmiben,és aludni is nagyon jól tudok.Január 21.-re vagyok kiírva,nem tudom végig ilyen jól leszek e,de most nagyon jól érzem magam a bőrömben.Mindenkinek boldog babavárást.
Sziasztok
Első babám,december 24-re várjuk :))
Kislány.. ez az utolsó pár hét a legrosszabb,alig várom,hogy kint legyen!! :))
34+2hkm
12.
Gratulálok,de viszont sajnálom is.
Hogy érzed magad?De jól van a baba?
Hát nemsokára már a kezedben tarthatod.Na az nagyon szuper,akkor már van egy fiad és most egy lányod is.
És mi lesz a neve?És a kisfiadnak?
Az a legjobb ha nem féltékeny a kis tesóra,és még ajándékot is vett neki az még jobb,nagyon büszke lehetsz rá.
Nagyon aranyos,hogy a saját pénzéből vesz neki valamit. :):)
Írd meg hogy mi lett veletek,milyen volt a kórházi napok.Várom válaszaidat.
13.
Gratulálok neked is,akkor nemsokára te is a kezedben tarthatod a kislányodat.Uhh hát az nem kellemes,a savat azt tudom milyen rossz,én is ugyan így vagyok.
Valamiben a férjednek is kell hagyni :)
De legalább mostmár jobban vagy,csak 5kg,az nagyon szuper,csak így tovább.
Várom tőled is a további napi beszámolót,ha szeretnél.
14.
Őszintén gratulálok neked is.
Nagyon jó karácsonyi ajándék mindenkinek :)
Biztos nagyon várjátok már a csöppséget.
És mi lesz a neve?
Első vagyok.
Milyen lesz? Remélem könnyebb mint gondolom! :) Sajnos a nagy fiam elég problémás gyerek sok törődést, odafigyelést igényel és fogalmam sincs hogy hat rá majd a kistesó érkezése! Látszólag nagyon várja, azt is hogy megmutassa az ovis társainak! A karácsonyt is várja, de elmondása szerint azért hogy megszülessen a tesó! Hát nem tudom de eleinte biztos nehéz lesz! Mindent megteszek hogy ne érezze magát kirekesztve!
Gratulálok,hogy hogy egyedül neveled fel?
Mik a félelmeid?
17 hetes vagyok, első baba.
Sajnos apukájával nem jó már a kapcsolatunk, így még nem tudom mi lesz, és félek.
1 hét és kiderül a neme, kislányt szeretnék, de persze jöhet a fiú is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!