Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha szivárog a magzatvizem mit...

Ha szivárog a magzatvizem mit tudnak vele kezdeni?

Figyelt kérdés

szisztok

33hetes vagyok. rossz érzésem van napook óta,fogalmam nincs miért. Ma éjszaka arra keltem,hogy teljesen vizes a bugyim.. az ágy nem volt olyan vagy a takaró,csak sok bő folyás volt benne. Át is kellett cserélnem.. nagyon megijedtem,azóta is vannak olyan pillanatok ,amikor érzem mintha kifolyna valami,de általában mindig nedves a hüvely és környéke.

Na most ha ma megállapítja nekem a dokim,hogy igen szivárog a víz mit tudnak vele csinálni?? úgy érzem sose lesz 15. óra,hogy megvizsgáljon,nagyon félek!!

Még legalább két hetet bent kéne maradnia a babának!! :(

2014. nov. 3. 11:16
 1/6 anonim ***** válasza:

sajnos elállítani nem tudják, de ha tényleg ez a helyzet, akkor kapsz tüdőérlelőt, és bent tartják amíg tudják. Viszont ahogy haladsz előre a terhességben, egyre több lesz a folyásod, szóval próbálj meg pozitívan gondolkozni :) amúgy egy ennyi idős baba már nagy valószínűséggel mindenféle károsodás és baj nélkül megússza, ha meg kell születnie, persze az a legjobb ha még bent marad, de ha mégsem, akkor se ess kétségbe!

Egyébként szerintem szinte biztos, hogy csak bő a folyásod. Nekem is az, és már az őrületbe kerget... de kb a 20. hét óta.

31khm

2014. nov. 3. 11:26
 2/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszod!
2014. nov. 3. 11:32
 3/6 anonim ***** válasza:

A fiam 33hèten született semmi baja pedig neki nagyon kicsi volt a súllya, ezzen ne aggódj....

Egyik ismerõsömnek a 25 hettől folyt a vize, 32ig sikerült kihúzni. Feküdnie kellett èy kapott antibiotikumot nehogy felszàló baktèriuma legyen...

2014. nov. 3. 12:18
 4/6 A kérdező kommentje:
ilyenkor egyáltalán lehet szülni természetesen? nem lesz semmi baja egy 33hetes babának a hüvelyi szüléstől?
2014. nov. 3. 12:20
 5/6 anonim ***** válasza:
Egyik ismerősöm 34 hetesen szült.A babanak semmi baja.
2014. nov. 3. 13:30
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem csàszàr volt, eszembe se jutott megszülni iye kicsikent. Körülöttem akinek elfolyt a magzatvize azt csàszàroztàk.
2014. nov. 3. 15:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!