Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Honnan veszem észre ha sziváro...

Honnan veszem észre ha szivárog a magzatvizem?

Figyelt kérdés
2013. jan. 22. 13:13
 1/6 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy valaki nem veszi észre, de nekem teljesen más volt mint akármi is, tehát képtelen voltam eltéveszteni.

Olyan volt, mint amikor az ember pisil, csak nem tudja visszatartani. Apró lökésszerűen jött, időközönként.

Mikor ténylegesen elfolyt, akkor meg egyfolytában ömlött belőlem nagyon nagy mennyiségben. Ezt már nem lehetett volna összekeverni semmivel.

2013. jan. 22. 13:17
 2/6 A kérdező kommentje:
Értem. Nekem még van 6 hetem a szülésig csak kevés a magzatvizem és azért gondolom h szivároghat de én semmi furcsát nem érzek.
2013. jan. 22. 13:21
 3/6 anonim ***** válasza:
Az h kevesebb nem azt jelenti h szivárog!Lehet h a baba nem pisil eleget.
2013. jan. 22. 13:23
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekem is kevés volt a magzatvizem, de nem szivárogtam.
2013. jan. 22. 13:26
 5/6 anonim ***** válasza:

Hát lehet hülyének fogtok nézni,de én bizony nem voltam abban biztos,hogy a m.vizem folyt el.Én simán azt hittem,hogy vizelettartási gondjaim vannak.Még az volt a szerencse,hogy befeküdtem a kórházba 1 héttel a szülés előtt (a nagy hó miatt nem tudtuk volna megoldani a bejutást,ha helyzet van).Aztán ott világtalankodtam a nővérnek,hogy ez most akkor mi?!

Pedig nem szivárgott,hanem konkrétan folyt ez.ÉS nem tartom magam egy ostoba,tájékozatlan nőnek sem...nekem mégsem volt egyértelmű.

Szóval én azt javaslom,hogy ha esetleg bármi kétséged is van afelől,hogy szivárog esetleg elfolyt a víz,akkor irány a kórház.Főleg a vége felé.

2013. jan. 22. 13:36
 6/6 anonim ***** válasza:

Az első babánál ömlött, mintha a csapot nyitottam volna meg. A másodiknál utólag derült ki, hogy szivárgott, amikor másnap megindult a szülés.

Este fél 9 körül egy mozdulatnál olyan érzés volt, mintha bepisiltem volna. ez még kétszer megismétlődött, aztán semmi. Konzultáltam a szülésznőmmel, aki azt mondta, ha azóta semmi, akkor vagy nagyobb mennyiségű folyás volt, vagy a baba rúgott egyet a hólyagomba, és becsorogott egy kis pisi.

De hajnalban már fájásaim voltak, és reggel 8-kor, amikor a doki megvizsgált, alig volt magzatvizem, úgyhogy azt mondta, az az esti az volt.

De olyan érzés volt, tényleg, mintha bepisiltem volna.

2013. jan. 22. 13:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!