Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehetséges hogy a magzatvizem...

Lehetséges hogy a magzatvizem szivárog?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

39 hetes terhes vagyok és tegnap először tapasztaltam olyat, hogy egy nagy sárgás folt volt a fehér nadrágomon. A bugyim is szinte estére teljesen nedves lesz.

Lehetséges hogy ez már a magzatvíz? 2-3 napja fáj a jobb oldalamon a derekam, és 1-2 hete az alhasam is, az is főleg jobb oldalt, de már előfordult hogy az egész alhasam fájt, olyan mintha le akarna szakadni. Más tünetem nincs. Első babám lesz.

2012. júl. 31. 14:21
 1/6 anonim ***** válasza:
szerintem inkább pisi az és nem magzatvíz
2012. júl. 31. 14:24
 2/6 anonim ***** válasza:
Álló helyzetben is érzed? Tegyél be egy zsepit, ha fél órán belül átnedvesedik, akkor lehet magzatvíz, ha száraz marad, akkor folyás. A legvégén nekem is nagyon sok folyáom lett, be is mentem miatta a kórházba, mert azt hittem a magzatvíz, de csak a nyákdugóm ment el ilyen formában. Rá két napra megszültem :)
2012. júl. 31. 14:25
 3/6 A kérdező kommentje:
Álló helyzetben sem érzem, és nem is érzem hogy folyna valami. :( Tegnap este vettem észre a nacimon hogy egy hatalmas sárgás folt van rajta.
2012. júl. 31. 14:32
 4/6 anonim ***** válasza:

Nekem is folyton ez van már hetek óta. Hol fehéres, hol sárgás és nagy mennyiségű. De ez ilyenkor már normális szerintem. Hamarosan szülünk :)!

39+6hkm

2012. júl. 31. 14:34
 5/6 anonim ***** válasza:
A magzatvíz rózsaszínes elvileg. A sárgás lehet tényleg pisi is, ha a babód nyomja a hólyagot. Meg nyákdugóis. Minden jót a pocakosoknak! (én még csak várok, hogy teszteljek végre egy +)
2012. júl. 31. 18:00
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem nem a magzatvíz. Nekem mikor szivárogni kezdett, rózsaszínes volt és nem bírtam visszatartani. A betétem is rózsaszínes volt,mire átázott! Kitartás, 38+4hkm.
2012. júl. 31. 20:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!