38 hetes vagyok, másnak is ennyire terhes a várandóságának a vége?
Szia
Én eléggé fitt voltam a végén is,de az alvás már nem ment túl jól és ez nagyon megviselt...
Már közel a vége,kitartás!!!!!!!!!
Könnyű szülést!!
Megértelek, én pár hónapja voltam így, a második terhességemmel. Az utolsó három hétben "minden nap" szülni akartam. (A dokim azt mondta, bármikor lehet, nyitva voltam...) Csak vegetáltam szék és ágy között, menni alig tudtam, közben rajtam "ugrált" a közel két éves nagy lányom. Vizeletcsöpögés, fájdalmak, mindenhogy kényelmetlen helyzet, jóslófájások, derékfájás, kemény pocak (túl sok magzatvíz miatt). Két nappal előtte "tévesen bementünk", öt percesek másfél órán át, majd leálltak... aztán csak kibukkant az (óriás) pici bébim. :o)
Szegény férjemnek minden nap elmondtam, hogy már nem bírom...
Tarts ki, már nincs sok hátra. És lehet, hogy az első hetekben még nehéz lesz fizikailag, de aztán helyre rázódsz tényleg, és a baba egyébként is mindenért kárpótol!!!
Szép szülést Neked!
Bár én elég fitt vagyok, de nagyon el tudok fáradni és ez bosszant. Úgy érzem semmire sem vagyok jó, ha megfőzök egy ebédet utána 4 órán át pihenem ki... Ritkán van jóslóm, de akkor több, mint egy órás és abban is nagyon elfáradok, akkor milyen lesz a szülés? Bár valszeg nálunk császár lesz farfekvés miatt. Túl szeretnék lenni rajta, kezemben fogni a kisfiamat, tudni, hogy minden oké vele, látni milyen, hallgatni a sírását. Biztos nehéz lesz, de ez a várakozás engem is kiborít. Pedig türelmesnek kell lennünk és nem siettetni őket.
Szóval nem vagyunk egyedül, és lehetne rosszabb is, pl. ha kórházban kéne az utolsó heteket tölteni ebben a fránya látogatási tilalomban... Én pl. erre gondolok ha épp azt érzem milyen rossz ez így :)
37 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!