Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 38 hetes vagyok, másnak is...

38 hetes vagyok, másnak is ennyire terhes a várandóságának a vége?

Figyelt kérdés
Már annyira várom, hogy túl legyünk a szülésen. Már semmi sem jó. Hosszú ez a 9 hónap, már szeretném újra úgy használni a testem, mint régen. Ma sétáltam, egy kicsit többet, hogy voltam ctg-n és olyan rettentően fáradt vagyok, mintha a maratont futottam volna le. Pedig csak "togyogni" tudtam. Biztos számít az is, hogy sokat vagyok egyedül, hogy a párom késő estig dolgozi és csak a fáradtsággal vagyok elfoglalva. Ha lefekszem a tv elé, alig bírok felkelni. Már minden olyan nehézkes és lassú.
2010. jan. 26. 17:59
 1/6 anonim ***** válasza:

Szia

Én eléggé fitt voltam a végén is,de az alvás már nem ment túl jól és ez nagyon megviselt...

Már közel a vége,kitartás!!!!!!!!!

Könnyű szülést!!

2010. jan. 26. 18:08
 2/6 anonim ***** válasza:
Hát igen. Szerintem élvezd ki, hogy van lehetőséged pihenni. Nálam ugyanez a fáradtság, alig birok menni, úgy fájok már, éjjel 2-3 órákat alszom, nappal meg egy másfél éves kis elevenség foglalkoztat.
2010. jan. 26. 18:09
 3/6 anonim ***** válasza:
szia,igaz én már túl vagyok ("sajnos")de nekem is rossz volt az utolsó 3-4 hét nagyon erös joslóim voltak ,meleg is volt,és ugyanazokat éltem át mint te.A napi sétám annyi volt hogy eltotyogtam a boltba meg anyukámhoz ott ültem 4-5 órát és ugy mentem haza.Bírd ki én visszavágyom abba a korszakomban és nem azért mert nem szeretem a fiam vagy utálom az anyaságot csak olyan jó érzés volt igy útólag is mégha sok volt a nyügöm akkor.üdv egy 3 hós pici fiu anyukája
2010. jan. 26. 18:13
 4/6 anonim ***** válasza:

Megértelek, én pár hónapja voltam így, a második terhességemmel. Az utolsó három hétben "minden nap" szülni akartam. (A dokim azt mondta, bármikor lehet, nyitva voltam...) Csak vegetáltam szék és ágy között, menni alig tudtam, közben rajtam "ugrált" a közel két éves nagy lányom. Vizeletcsöpögés, fájdalmak, mindenhogy kényelmetlen helyzet, jóslófájások, derékfájás, kemény pocak (túl sok magzatvíz miatt). Két nappal előtte "tévesen bementünk", öt percesek másfél órán át, majd leálltak... aztán csak kibukkant az (óriás) pici bébim. :o)

Szegény férjemnek minden nap elmondtam, hogy már nem bírom...

Tarts ki, már nincs sok hátra. És lehet, hogy az első hetekben még nehéz lesz fizikailag, de aztán helyre rázódsz tényleg, és a baba egyébként is mindenért kárpótol!!!

Szép szülést Neked!

2010. jan. 26. 18:18
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek! Most azt mondom, hogy inkább a babám sírása miatt lennék fent éjjel, mint hogy már sehogy sem kényelmes az éjszakai alvás azért. Már útálom az esti lefekvést, hogy éjszaka 3-4-szer felébredek és általában nem tudok visszaaludni.
2010. jan. 26. 18:23
 6/6 anonim ***** válasza:

Bár én elég fitt vagyok, de nagyon el tudok fáradni és ez bosszant. Úgy érzem semmire sem vagyok jó, ha megfőzök egy ebédet utána 4 órán át pihenem ki... Ritkán van jóslóm, de akkor több, mint egy órás és abban is nagyon elfáradok, akkor milyen lesz a szülés? Bár valszeg nálunk császár lesz farfekvés miatt. Túl szeretnék lenni rajta, kezemben fogni a kisfiamat, tudni, hogy minden oké vele, látni milyen, hallgatni a sírását. Biztos nehéz lesz, de ez a várakozás engem is kiborít. Pedig türelmesnek kell lennünk és nem siettetni őket.

Szóval nem vagyunk egyedül, és lehetne rosszabb is, pl. ha kórházban kéne az utolsó heteket tölteni ebben a fránya látogatási tilalomban... Én pl. erre gondolok ha épp azt érzem milyen rossz ez így :)

37 hetes kismama

2010. jan. 27. 07:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!