7 hetes vagyok tegnap pecsételős vérzésem volt, magyon megijedtem. Ez mit jelent?
Figyelt kérdés
Az anyósom eüs és azt mondta hogy nem természetes, de ne aggódjak. felhívtuk a háziorvosom és ő is azt mondta hogy amig nem görcsölök és nem vérzek jobban nem lesz nagy baj. Egész éjszaka alig aludtam valamit, folyton ez járt a fejemben. A férjem nagyon örűlt neki, hogy apa lesz. Sajnos az év elején veszítette el az édesapját és mé mindíg maga alatt van félek ha valami baj történne összetőrne.2008. aug. 13. 10:53
1/7 anonim válasza:
azért jó lenne ha elmennél orvoshoz, mert bármilyen görcs vagy vérzés nem természetes dolog terhesség alatt. nekem is volt, pont 7 hetesen, és egyből az ügyeletre mentünk, az orvos pedig szigorú pihenőre fogott. kaptam gyógyszert is, azóta minden ok.
2/7 anonim válasza:
NE LÉGY FELELŐTLEN! Irány az orvos! Nekem is ez volt és bizony gyógyszert kellett szednem, hogy megmaradjon a baba. Az egyik ismerősömnek is barnázása volt. Ő nem ment orvoshoz, mondván nincs görcse. Hát két nap múlva elment a baba. :( Az érdeketekben, ne háziorvos (szart sem ért hozzá), hanem nőgyógyász LÁSSON!
3/7 anonim válasza:
Ha nem görcsöltél, akkor természetes, akkor kell sürgősen menni ambulanciára, ha darabos, vagy erős vérzést észlelsz.
Pont a 7-8 . hét környékén alapesetben lenne egy mensi, az agyad pedig úgy döntött, még nem fogja fel a babát és elindítja a vérzést, ami azért pár csepp , mert a hormonok megállítják, tehát ne aggódj, nekem is ez volt és azt mondták az agyam egyik fele nem érti még mit mond a másik fele, kicsit hülyén hangzik, de ezt nem te irányítod..
Ne aggódjatok, de ha abszolút félelmed van bármikor bemehetsz egy ambulanciára-nőgyógyászatira, ahol egyből hiteles választ kaphatsz.
4/7 anonim válasza:
Azonnal menj nőgyógyászhoz!!! Nálam is így kezdődött, 4 nappal később pedig elveszítettem a babám!
5/7 anonim válasza:
Kedves 3. válaszoló! Ha darabos, akkor már rég késő!! Ott már nem lehet segíteni!
6/7 anonim válasza:
Az én vetélésem is így kezdődött
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!