6 hetes vagyok. Undorodok a kajától, de nagyon éhes vagyok. Mit ettetek ilyenkor, ami semleges, és nem fordul fel tőle a gyomrotok?
Figyelt kérdés
2014. okt. 30. 10:05
11/17 anonim válasza:
Nálam szinte 2-3 naponta változott, hogy mit tudtam megenni. Voltak napok, amikor csak tejfölös-túrós tésztát ettem, volt, amikor tejfölös kenyeret, volt amikor csak ropin és puffasztott rizsen éltem. Sajnos ezt neked kell kitapasztalni.
annyi biztos, hogy nálam valamiért főleg csak a tejfölös dolgok csúsztak le. Remélem túl leszel mihamarabb ezen az időszakon!
12/17 Margit84 válasza:
Szerintem totál egyéni hogy kinek mi. Nekem a Kinley gyömbér, jégkrém és leves ami jól esett... de egyfolytában éhes voltam, és sokszor sírtam, hogy nem bírom, de ha ettem attól meg rosszul voltam... aztán szép lassan elmúlt... most van helyette más tünet :)
13/17 anonim válasza:
14 hétig húslevest és jégkrémet ettem. :)
14/17 anonim válasza:
Nekem minden ami hideg, jöhet! Jégkrém, üdítő italok.
15/17 anonim válasza:
A levesek mentettek meg ebben az időben :-) ez volt a fő táplálékom. Sajnos így is sokat hánytam,de legalább nem a semmit,hanem valamit. Ami még bejött néha-néha az a krumplifőzelék volt és a pirítós,de ezt ki kell tapasztalni. Én elég sokat hánytam,tudtam,hogy előbb-utóbb ki fog jönni,bármit is eszem,de túléltem 2x is :-) ámen. Jobbulást és boldog babavárást,ezúttal pozitív végkimenetellel
16/17 A kérdező kommentje:
Nagyon aranyosan vagytok, köszönöm a jó kívánságokat!
2014. okt. 31. 16:12
17/17 A kérdező kommentje:
Voltam ma UH-on, nagyon szépen fejlődik, már volt szívhang is. <3
2014. nov. 7. 17:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!