Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mennyit kell mozogjon?

Panka29 kérdése:

Mennyit kell mozogjon?

Figyelt kérdés
Olvasgatom hogy masnak mennyit mocorog a babája! Nekem alig mozog vagy mikor milyen kedve van! Van amikor finoman bökdös van amikor elég nagyot rug! Minden renben van! De másnak is volt ilyen hogy alig mozgot? 29 hkm
2014. okt. 29. 14:37
 1/4 anonim ***** válasza:
nekem a 22. héttől a 26-ig hét tájékáig elég intenzíven mozgott. aztán valahogy belassult a 30. héttől, és gyakorlatilag a 34. hétig tök lusta volt. paráztam is mert ráadásult ök messze volt még a következő UH. volt olyan hogy 3 napig nem is éreztem szinte.
2014. okt. 29. 14:39
 2/4 anonim ***** válasza:
nekem is ilyen volt a kislányom, volt hogy tökre eltűnt. így én kérdeztem a nődokit, azt mondta ha a napi 5 mozgás megvan, akkor már nincs miért aggódni.
2014. okt. 29. 14:48
 3/4 A kérdező kommentje:
Nekem is kislányom lesz :-) a napi öt mozgàs az megvan! A veďőnő annyit mondott hogy mindenkinek más és hogy van még helye!
2014. okt. 29. 14:54
 4/4 anonim ***** válasza:
Napi 4-5 mozgást mondott anno a dokim :) frontok előtt napi 1-2 volt.
2014. okt. 29. 15:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!