Mit csináljak, hogy mozogjon? 38hkm
Figyelt kérdés
Nem igazán emlékszem, hogy ma éreztem volna mozogni a kicsit. Most próbáltam egy kicsit kizökkenteni a helyzetéből, de semmi reakció...2013. dec. 8. 15:34
1/28 anonim válasza:
Mértékkel koffein és cukor. Esetleg a csípő óvatos rázásával is próbálkozhatsz, engem UH-on kértek, hogy vizsgálható irányba forduljon.
2/28 anonim válasza:
kis lépcsőzés, csoki, cola..? :)
3/28 A kérdező kommentje:
Befaltam egy adag rakott krumplit, de még ezt sem reagálta le. Mindjárt iszok egy kávét.
2013. dec. 8. 15:46
4/28 anonim válasza:
Próbáld valahogy mozgásra birni ha órákon keresztül nem sikerül, irány a kórház. Szivhang hallgatód nincs? vagy nincs valakinek a közelben?
5/28 anonim válasza:
38 hetesen már számolni kell a mozgást, 10-nek meg kell lenni 10 óra alatt. Ha ma még egyáltalán nem érezted, szerintem menj be, nézzenek meg, nehogy baj legyen.
6/28 anonim válasza:
Ha van szívhang hallgatód, akkor hallgass rá, ha nincs próbálkozz az édesség mellett mindenféle testhelyzettel, hátha segít, feküdj egyik oldalra, másikra, hátra, bökdösd finoman a pocid oldalról, hallgass zenét. Ha tényleg semmi nézesd meg ügyeleten, mert különben nagyon fogsz aggódni.
7/28 A kérdező kommentje:
Szívhanghallgatóm nincs sajnos. Most kortyolgatom a kávét. Kicsit megmozgattam a hasam, de semmi. Jobban nem merem. És persze vasárnap van!
Óránként 10x kéne mozognia?! Nem is tudtam. Bár alapból nagyon aktív szokott lenni.
2013. dec. 8. 15:58
8/28 A kérdező kommentje:
Ok. Most értelmeztem 10-nek 10 óra alatt. Bocsi!
2013. dec. 8. 15:59
9/28 anonim válasza:
Fél tábla csokit ha megeszel, akkor egy 3/4 óra múlva mozgásnak indul.
10/28 anonim válasza:
Na mi újsàg? Szerintem zèrt nezesd meg az ügyeleten....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!