Mit csináljak, hogy mozogjon? 38hkm
Figyelt kérdés
Nem igazán emlékszem, hogy ma éreztem volna mozogni a kicsit. Most próbáltam egy kicsit kizökkenteni a helyzetéből, de semmi reakció...2013. dec. 8. 15:34
21/28 A kérdező kommentje:
Kitoltam vele, forró fürdőt vettem (már nem volt jobb ötletem). Ugye a pocim kilátszott, így elkezdett helyezkedni a levegő fele. Azóta ismét nyugi van, de ha mozogni, reagálni tud v.mire már nagy baj nem lehet. Elötte miután lefektettem a gyerekeket, próbáltam jobbra, balra forgolódni fekve, hátha elkezd helyezkedni, ahogy szokott, de arra sem reagált, így jutottam el a fürdésig. De most ismét nyugis. Lehet vihar elötti csend? Ha a dokim ctg-re hívott reggel, akkor ha "véletlenül" ficánkolni kezdene az éjszaka, mostmár akkor is menjek ugye?
2013. dec. 8. 23:36
22/28 anonim válasza:
Persze, menj mindenképpen, szerintem Te is nyugodtabb leszel! Egy plusz ctg biztosan nem fog ártani.
23/28 anonim válasza:
írd meg kérlek mi volt ma az orvosnál
24/28 anonim válasza:
Én mennék a helyedbe mert így jártam persze nem azért mondom hogy megijesszelek meg az sem biztos hogy neked is ez lesz csak nekem nem mozgott egész nap még akkor sem amikor elmentünk kocsikázni pedig azt szerette másnap elfolyt a magzat víz a belekakált már előző nap szóval azért nem mozgott csak egyszer talán, fertőzést is kapott szegény a másodiknál rohanni fogok az tuti!Remélem minden oké nálad!
25/28 A kérdező kommentje:
Voltam a kórházban, értékelhetetlen lett a ctg, mert annyit mozgott. :D Nem volt időpontom és rengetegen voltak, így azt mondták menjek vissza, ha nyugisabb... na igen, ha így ficánkolt volna tegnap, akkor ma nyugodtan maradok a seggemen. Ma annyit mozog, amennyit szokott. Tartoztam egy úttal az ördögnek. Szerdára van időpontom legközelebb. Kiváncsi vagyok, addig rám hozza-e a frászt mégegyszer.
2013. dec. 9. 13:11
26/28 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm a segítséget, tanácsokat!!!
2013. dec. 9. 13:13
27/28 anonim válasza:
nagyon örülök :) jobb megijedni néha...
28/28 anonim válasza:
Örülök, hogy mindnen oké! :)
Nem tudom írta-e más, nem olvastam végig a kommenteket, de nekem mindkét terhességemnél a sok folyadék indította be leginkább a babákat. Ha megint aggódsz, próbálj meg bedönteni min fél liter akármit, sima víz is lehet, ha meg gyümölcslé, amiben gyümölcscukor is van, talán még jobb. Aztán oldal fekvés. Hátha nálad is beválik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!